Giriş Kayıt
DJ Clue

DJ Clue (44)


Oyuncu

Ernesto Shaw, 08 Ocak 1975 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Pledge This! (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ernesto Shaw
Doğum Tarihi: 08 Ocak 1975
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: DJ Clue Ernesto Shaw
Takma İsmi: Cluemanatie
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 34 Belgesel Oyuncu 7.2 28
2006 31 Komedi Oyuncu 1.9 16,352

Kötü Şans
2006 31 Suç Oyuncu 5.2 2,771
2005 Aksiyon Oyuncu 8.0 3,478

Kanlı Sokaklar
2002 27 Dram Oyuncu 4.4 1,775
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019