Giriş Kayıt
Elmer Clifton

Elmer Clifton (59)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Elmer Clifton, 14 Mart 1890 Chicago, Illinois, ABD doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, oyuncu.

Assassin of Youth (1937) yapımıyla biliniyor.

Elmer Clifton, 15 Ekim 1949 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1890
Ölüm Tarihi: 15 Ekim 1949
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Elmer S. Pond | Elmer Pond
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 59 Dram Yönetmen 6.9 282
1945 55 Western Senarist 6.3 62
1938 48 Aksiyon Senarist
Yönetmen
4.4 176
1936 46 Western Yönetmen 4.2 19
1936 46 Aksiyon Yönetmen 4.6 180
1935 45 Aksiyon Yönetmen 5.7 15
1924 34 Romantik Yönetmen 7.7 9
1922 32 Macera Yönetmen
Yapımcı
Çeşitli
6.2 313

Doğu Yolu
1920 30 Dram Yönetmen Asistanı
Dublör
Çeşitli
7.8 4,668

Hoşgörüsüzlük
1916 26 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.9 12,893

Bir Ulusun Doğuşu
1915 25 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.6 20,535
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019