Giriş Kayıt
Denys Clerval

Denys Clerval


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Denys Clerval, görüntü yönetmeni, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Denys Clairval | D. Clerval
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Dram Kameraman 6.3 526

Evlenmekten Korkmuyorum
1969 Suç Görüntü Yönetmeni 7.1 5,132

Çalıntı Öpücükler
1968 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 10,051
1967 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 507

Saygısız Yaşlı Kadın
1965 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 230

Hiroşima Sevgilim
1959 Dram Kameraman 8.0 23,932
Dizi Altyazıları
Vikings (5,857) Supernatural (2,629) Titans (2,528) The Flash (1,794) The Gifted (1,289) Doctor Who (1,266) Outlander (1,092) The Big Bang Theory (1,064) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018