Giriş Kayıt
Denys Clerval

Denys Clerval


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Denys Clerval, görüntü yönetmeni, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Denys Clairval | D. Clerval
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Dram Kameraman 6.4 457

Evlenmekten Korkmuyorum
1969 Suç Görüntü Yönetmeni 7.1 5,103

Çalıntı Öpücükler
1968 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 9,940
1967 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 496

Saygısız Yaşlı Kadın
1965 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 228

Hiroşima Sevgilim
1959 Dram Kameraman 8.0 23,654
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018