Giriş Kayıt
Nicholas Clay

Nicholas Clay (53)


Oyuncu

Nicholas Anthony Phillip Clay, 18 Eylül 1946 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Lorna Heilbron ile evlendi. 30 yılın ardından 2000 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Krallar Savaşıyor (1981), Ölüm Oyunu (1982), Lady Chatterley'in asigi (1981), The Night Digger (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Nicholas Clay, 25 Mayıs 2000 tarihinde (53 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Nicholas Anthony Phillip Clay
Doğum Tarihi: 18 Eylül 1946
Ölüm Tarihi: 25 Mayıs 2000
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Nicolas Clay
Takma İsmi: Nick
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 559
1998 Macera Oyuncu 7.1 19,223
1997 Macera Oyuncu 7.0 12,478
1987 41 Macera Oyuncu 5.3 745
1984 Dram Oyuncu 7.5 264
1983 37 Suç Oyuncu 6.6 920

Ölüm Oyunu
1982 36 Suç Oyuncu 7.1 11,795

Lady Chatterley'in asigi
1981 35 Dram Oyuncu 5.1 2,177

Krallar Savaşıyor
1981 35 Macera Oyuncu 7.4 52,889

Zulu Şafağı
1979 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,696
1971 25 Dram Oyuncu 6.3 747
1962 16 Dram Oyuncu 6.8 2,522
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019