Giriş Kayıt
Víctor Clavijo

Víctor Clavijo (49)


Oyuncu

Víctor Clavijo Cobos, 28 Eylül 1973 Algeciras, Cádiz, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu.

Every Thing Will Be Fine (2015), Üçüncü Gün (2008), Hernán (2019), Verbo (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Víctor Clavijo Cobos
Doğum Tarihi: 28 Eylül 1973
Doğum Yeri: Algeciras, Cádiz, Andalucía, İspanya
Diğer Bir İsmi: Victor Clavijo
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Oyuncu    
2019 Biyografi Oyuncu 7.4 1,230
2017 44 Oyuncu 4.9 293
2017 44 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 19
2017 44 Gerilim Oyuncu 6.6 42
2016 Oyuncu 6.8 323
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 184
2016 43 Romantik Oyuncu 5.8 2,363
2015 42 Biyografi Oyuncu 7.2 97
2015 42 Dram Oyuncu 5.5 3,890
2015 Oyuncu 7.4 671
2015 42 Gerilim Oyuncu 6.4 420
2015 Macera Oyuncu 8.2 5,090
2014 Komedi Oyuncu 7.9 590
2014 Oyuncu 6.6 180
2014 Macera Oyuncu 5.8 118
2013 Dram Oyuncu 7.4 34
2012 39 Oyuncu 5.3 232
2011 38 Suç Oyuncu 5.7 651
2011 Dram Oyuncu 8.3 10,557
2011 38 Macera Oyuncu 4.6 886
2011 Dram Oyuncu 7.5 106

18 Yemek
2010 37 Komedi Oyuncu 6.4 526
2010 Gizem Oyuncu 7.3 90
2008 Dram Oyuncu 7.3 304

Üçüncü Gün
2008 35 Suç Oyuncu 5.9 2,275
2007 34 Komedi Oyuncu 4.7 242
2007 Komedi Oyuncu 5.8 181
2006 33 Dram Oyuncu 5.2 559
2006 Oyuncu 6.6 121
2005 Oyuncu 5.5 324
2005 Oyuncu 6.5 2,181
2004 31 Dram Oyuncu 6.5 175

Sonraki Hayatın
2004 31 Dram Oyuncu 6.5 780
2003 30 Dram Oyuncu 6.0 132
2001 Oyuncu 7.4 1,437
2000 Game-Show Oyuncu 6.2 113
2000 Oyuncu 5.5 695
2000 Oyuncu 6.8 172
1999 Oyuncu 5.9 349
1998 Komedi Oyuncu 3.8 119
1997 Oyuncu 3.9 383
1996 Komedi Oyuncu 5.1 69
1991 News Oyuncu 6.9 310
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022