Giriş Kayıt
François Clavier

François Clavier


Oyuncu

François Clavier, oyuncu.

Kaçış Kralı (2009), (2007) Büyük Sır (2007), (2004) Geri Döndüler (2004), (2006) Un ticket pour l'espace (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.4 1,122

Ömer Beni Öldürdü
2011 Suç Oyuncu 6.7 1,243
2011 Dram Oyuncu 5.6 135

Kaçış Kralı
2009 Macera Oyuncu 6.2 578

Büyük Sır
2007 Dram Oyuncu 6.8 2,796
2006 Komedi Oyuncu 5.9 26
2006 Komedi Oyuncu 5.4 1,088

Geri Döndüler
2004 Dram Oyuncu 5.9 2,634
2002 Komedi Oyuncu 6.8 337
1999 Dram Oyuncu 7.3 696
1998 Suç Oyuncu 7.0 58
1995 Dram Oyuncu 6.7 1,801
1994 Dram Oyuncu 6.9 110
1994 Oyuncu 4.9 16

Fransiz Devrimi
1989 Dram Oyuncu 7.7 1,112
1987 Aksiyon Oyuncu 3.0 781
1984 Suç Oyuncu 6.1 112
1982 Suç Oyuncu 5.5 104
Dizi Altyazıları
Vikings (12,468) The Punisher (5,844) True Detective (5,662) The Big Bang Theory (3,367) Supernatural (3,366) Luther (2,582) Gotham (2,373) The Blacklist (1,905) Star Trek: Discovery (1,795) Project Blue Book (1,695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019