Giriş Kayıt
Steve Clarke

Steve Clarke


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Steve Clarke, sanat bölümü, görsel efekt.

Günaha Son Çağrı (1988), Gözü Tamamen Kapalı (1999), Venedik Taciri (2004), (2007) Gün Işığı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steven Clark | Steve Clark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 106,559

Gün Işığı
2007 Macera Sanat Bölümü 7.3 217,385

Venedik Taciri
2004 Dram Sanat Bölümü 7.1 32,747

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 559,456

Gözü Tamamen Kapalı
1999 Dram Sanat Bölümü 7.4 268,378

İngiliz Hasta
1996 Dram Sanat Bölümü 7.4 163,851
1995 Suç Sanat Bölümü 6.3 454

Günaha Son Çağrı
1988 Dram Sanat Bölümü 7.6 45,685
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019