Giriş Kayıt
Cam Clarke

Cam Clarke (60)


Oyuncu, Casting, Sesler

Cameron Arthur Clarke, 06 Kasım 1957 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, casting, sesler.

Kilise Bodrumundan Masallar (1989), Marvel: Ultimate Alliance (2006), Monster High: 13 Wishes (2013), The Godthumb (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron Arthur Clarke
Doğum Tarihi: 06 Kasım 1957
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Cam Clark | Cameron A. Clarke | Cameron Arthur Cla
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 59 Animasyon Oyuncu 5.6 360
2016 Animasyon Oyuncu 6.2 244
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 998
2015 58 Animasyon Oyuncu 6.7 448
2015 58 Animasyon Oyuncu 6.0 421

6 Süper Kahraman
2014 57 Animasyon Oyuncu 7.8 348,174
2014 57 Animasyon Oyuncu 7.0 444
2014 57 Belgesel Oyuncu 7.0 769

Monster High: Hauntlywood Macerası
2014 57 Animasyon Oyuncu 6.7 460

Oz Efsanesi
2013 56 Animasyon Oyuncu 5.5 5,286
2013 56 Animasyon Oyuncu
Casting
6.5 4,210
2013 56 Oyuncu 7.0 415
2013 56 Oyuncu 6.9 600
2013 56 Animasyon Oyuncu 4.8 38

Otel Transilvanya
2012 55 Animasyon Oyuncu 7.1 196,001
2012 55 Animasyon Oyuncu 7.0 84,020
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 79
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 222

Gerçeğe Çağrı
2012 55 Aksiyon Oyuncu 6.3 223,291
2012 55 Animasyon Oyuncu 5.9 606
2012 Fantastik Oyuncu 8.2 44
2012 Oyuncu 7.9 571

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 8.0 7,027
2011 54 Animasyon Oyuncu 7.0 464
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,223
2011 54 Animasyon Oyuncu 7.3 291
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,150
2011 Korku Oyuncu 7.8 264
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 1,277
2011 54 Komedi Sesler 7.1 39
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 8,633
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 58,925
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 192

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 11,475
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 16,810
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 6,127
2009 52 Animasyon Oyuncu 5.6 834

Terminatör Kurtuluş Animasyon Serisi
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 449

Özel Ajan Oso
2009 Animasyon Oyuncu 5.2 338

Siyah Korsan Gemi Hikayesi
2009 52 Animasyon Oyuncu 7.1 5,312
2009 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,587

Beni Aya Uçur
2008 51 Animasyon Oyuncu 4.5 3,895
2008 Aksiyon Oyuncu 8.7 1,723

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 37,628

Tembel Korsanlar
2008 51 Animasyon Oyuncu 5.7 2,310

Süper Köpek
2007 50 Aksiyon Oyuncu 4.8 17,626
2007 50 Animasyon Oyuncu 7.3 2,194
2007 Aksiyon Oyuncu 9.3 6,474
2007 50 Animasyon Çeşitli 6.0 7,333
2007 50 Animasyon Oyuncu 6.1 391
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,490

Parti Hayvanları
2006 49 Animasyon Oyuncu 5.6 23,984
2006 Animasyon Oyuncu 7.6 566

Tarzan 2
2005 Animasyon Çeşitli 5.6 7,547

Mulan 2
2004 47 Animasyon Çeşitli 5.7 17,613
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 37,328

Naruto The Movie: Ninja Clash in The Land Of Snow
2004 47 Animasyon Oyuncu 6.8 4,373
2004 47 Animasyon Çeşitli 6.4 6,111
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 14,713
2004 Animasyon Oyuncu 5.3 482

Aslan Kral 3
2004 Animasyon Oyuncu 6.6 30,221
2003 Aksiyon Oyuncu 9.6 6,584
2003 46 Aksiyon Oyuncu 4.0 261
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 52,321
2002 45 Komedi Oyuncu 6.8 601
2002 Aksiyon Oyuncu 8.3 58
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 16,893
2001 Animasyon Oyuncu 6.8 2,676
2000 43 Animasyon Oyuncu 4.7 1,284
2000 Animasyon Oyuncu 5.6 14,440
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 2,093

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 41 Animasyon Oyuncu 6.5 50,655

Scooby-doo Zombi Adasında
1998 41 Animasyon Oyuncu 7.8 8,562

Çılgın Korsan Jack
1998 Animasyon Oyuncu 8.5 1,341
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 2,440
1997 Animasyon Oyuncu 7.0 10,884
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 11,480
1996 39 Aksiyon Oyuncu 4.6 612

İnek ve Tavuk
1995 Animasyon Oyuncu 6.7 15,828
1995 38 Macera Casting 6.0 3,698

Örümcek Adam
1994 Animasyon Oyuncu 8.3 21,558
1994 Animasyon Oyuncu 8.1 12,082
1994 Animasyon Oyuncu 7.2 6,537

Kene
1994 Animasyon Oyuncu 7.9 7,991

Huck Finn'in Maceraları
1993 36 Macera Oyuncu
Çeşitli
6.2 7,010
1991 34 Animasyon Oyuncu 6.5 198
1991 Animasyon Oyuncu 7.6 12,281
1990 Animasyon Oyuncu 6.5 2,005
1989 32 Aksiyon Oyuncu 5.3 176

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Oyuncu 8.0 18,308
1988 31 Animasyon Oyuncu 7.0 38
1988 31 Animasyon Oyuncu 8.1 131,493
1988 31 Korku Oyuncu 6.2 279
1988 31 Animasyon Oyuncu 7.7 222
1987 Animasyon Oyuncu 7.9 26,663
1987 Animasyon Oyuncu 8.5 1,939

Ringte İntikam
1986 29 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,690
1985 Animasyon Oyuncu 8.6 2,974

Rüzgârlı Vadi
1984 27 Animasyon Oyuncu 8.1 122,451

Ejderhalar Lordu
1982 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,889
1981 Animasyon Oyuncu 7.4 1,830
1981 Animasyon Oyuncu 7.5 2,233
1976 19 Animasyon Oyuncu 6.1 1,039
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018