Giriş Kayıt
Cam Clarke

Cam Clarke (60)


Oyuncu, Casting, Sesler

Cameron Arthur Clarke, 06 Kasım 1957 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, casting, sesler.

Kilise Bodrumundan Masallar (1989), The Godthumb (2002), Ringte İntikam (1986), World of Warcraft: Wrath of the Lich King (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron Arthur Clarke
Doğum Tarihi: 06 Kasım 1957
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Cam Clark | Cameron A. Clarke | Cameron Arthur Cla
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 59 Animasyon Oyuncu 5.2 135
2016 Animasyon Oyuncu 5.0 18
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 950
2015 58 Animasyon Oyuncu 7.7 47
2015 58 Animasyon Oyuncu    

6 Süper Kahraman
2014 57 Animasyon Oyuncu 7.8 343,667
2014 57 Animasyon Oyuncu    
2014 57 Belgesel Oyuncu 7.0 634

Monster High: Hauntlywood Macerası
2014 57 Animasyon Oyuncu 5.4 145

Oz Efsanesi
2013 56 Animasyon Oyuncu 5.6 5,163
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 56 Animasyon Oyuncu
Casting
   
2013 56 Oyuncu 6.8 335
2013 56 Oyuncu 6.5 382
2013 56 Animasyon Oyuncu 5.4 23

Otel Transilvanya
2012 55 Animasyon Oyuncu 7.1 192,836
2012 55 Animasyon Oyuncu 7.0 83,220
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 48
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 222

Gerçeğe Çağrı
2012 55 Aksiyon Oyuncu 6.3 221,824
2012 55 Animasyon Oyuncu    
2012 Fantastik Oyuncu 8.0 27
2012 Oyuncu 8.2 431

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 8.0 6,898
2011 54 Animasyon Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,008
2011 54 Animasyon Oyuncu 7.8 18
2011 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,484
2011 Korku Oyuncu 6.8 108
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 1,034
2011 54 Komedi Sesler 7.4 37
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,957
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 109

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 11,324
2009 Aksiyon Oyuncu 9.2 5,995
2009 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,172
2009 52 Animasyon Oyuncu 5.5 665

Terminatör Kurtuluş Animasyon Serisi
2009 Animasyon Oyuncu 5.7 400

Özel Ajan Oso
2009 Animasyon Oyuncu 5.3 309

Siyah Korsan Gemi Hikayesi
2009 52 Animasyon Oyuncu    
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 874

Beni Aya Uçur
2008 51 Animasyon Oyuncu 4.6 3,609
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 708

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 36,912

Tembel Korsanlar
2008 51 Animasyon Oyuncu 5.7 2,060

Süper Köpek
2007 50 Aksiyon Oyuncu 4.8 16,721
2007 50 Animasyon Oyuncu 7.3 1,679
2007 Aksiyon Oyuncu 9.2 3,718
2007 50 Animasyon Çeşitli    
2007 50 Animasyon Oyuncu 6.1 334
2006 Aksiyon Oyuncu    

Parti Hayvanları
2006 49 Animasyon Oyuncu 5.6 23,790
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 447

Tarzan 2
2005 Animasyon Çeşitli 5.6 6,618

Mulan 2
2004 47 Animasyon Çeşitli    
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 36,810

Naruto The Movie: Ninja Clash in The Land Of Snow
2004 47 Animasyon Oyuncu 6.8 3,503
2004 47 Animasyon Çeşitli    
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 9,275
2004 Animasyon Oyuncu 5.3 432

Aslan Kral 3
2004 Animasyon Oyuncu 6.6 28,122
2003 Aksiyon Oyuncu 9.6 6,093
2003 46 Aksiyon Oyuncu 4.0 249
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 51,442
2002 45 Komedi Oyuncu 6.8 553
2002 Aksiyon Oyuncu 8.0 53
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 16,367
2001 Animasyon Oyuncu    
2000 43 Animasyon Oyuncu    
2000 Animasyon Oyuncu 5.6 13,351
1999 Animasyon Oyuncu 8.5 1,321

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 41 Animasyon Oyuncu 6.4 38,745

Scooby-doo Zombi Adasında
1998 41 Animasyon Oyuncu    

Çılgın Korsan Jack
1998 Animasyon Oyuncu 8.8 1,176
1997 Animasyon Oyuncu 7.4 2,276
1997 Animasyon Oyuncu 7.0 10,366
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 11,294
1996 39 Aksiyon Oyuncu 4.5 538

İnek ve Tavuk
1995 Animasyon Oyuncu 6.7 14,974
1995 38 Macera Casting 6.0 3,395

Örümcek Adam
1994 Animasyon Oyuncu 8.3 21,135
1994 Animasyon Oyuncu 8.1 11,968
1994 Animasyon Oyuncu 7.2 6,339

Kene
1994 Animasyon Oyuncu 7.9 7,796
1993 36 Macera Oyuncu
Çeşitli
6.2 6,428
1991 34 Animasyon Oyuncu    
1991 Animasyon Oyuncu 7.6 11,947
1990 Animasyon Oyuncu    
1989 32 Aksiyon Oyuncu 5.2 166

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Oyuncu 8.0 18,047
1988 31 Animasyon Oyuncu    
1988 31 Animasyon Oyuncu 8.1 129,353
1988 31 Korku Oyuncu 6.3 239
1988 31 Animasyon Oyuncu    
1987 Animasyon Oyuncu 7.9 26,085
1987 Animasyon Oyuncu 8.5 1,824

Ringte İntikam
1986 29 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,522
1985 Animasyon Oyuncu 8.6 2,450

Rüzgârlı Vadi
1984 27 Animasyon Oyuncu 8.1 120,860

Ejderhalar Lordu
1982 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,363
1981 Animasyon Oyuncu 7.4 1,346
1981 Animasyon Oyuncu 7.6 1,645
1976 19 Animasyon Oyuncu 6.0 881
Dizi Altyazıları
The 100 (3,133) Better Call Saul (3,008) Castle Rock (2,523) La casa de papel (2,233) Preacher (1,358) Sharp Objects (1,349) Vikings (1,182) The Sinner (1,160) Westworld (997) Friends (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018