Giriş Kayıt
Kyle Clark

Kyle Clark


Görsel Efekt, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni

Kyle Clark, görsel efekt, yapımcı, görüntü yönetmeni.

Baş Belası (1996), (1999) Hayalet Süvari (1999), (1996) Space Jam (1996), (1999) Mavi Korku (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Çeşitli 7.3 59,523

Kahraman İkili
2013 Animasyon Çeşitli 5.9 20,946
2011 Animasyon Çeşitli 6.5 8,932
2011 Animasyon Çeşitli 6.5 276
2010 Animasyon Çeşitli 6.7 192

Siyah Korsan Gemi Hikayesi
2009 Animasyon Yapımcı 7.1 5,488

Köpekbalıkları
2008 Aksiyon Yapımcı 3.6 1,330

Ninja Kaplumbağalar
2007 Animasyon Yapımcı 6.3 58,442

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Yapımcı 5.8 7,311

Vahşi Doğa
2006 Animasyon Görsel Efekt 5.3 22,200
2005 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 7.6 87
2004 Animasyon Görsel Efekt 5.8 247

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 571,079

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.2 18,342

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 654,644

Hayalet Süvari
1999 Dram Görsel Efekt 7.4 306,228

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 115,397

Ölümcül Dövüş 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 42,804

Baş Belası
1996 Komedi Görsel Efekt 6.1 141,708
1996 Animasyon Görsel Efekt 6.4 141,486
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019