Giriş Kayıt
Andy Clark

Andy Clark


Yapım Yöneticisi

Andy Clark, yapım yöneticisi.

Kids (1995), Kötü Polis (1992), Henry Fool (1997), I Shot Andy Warhol (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrew Clark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 2,956

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi 0 5.2 3,479
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 188

Aşkın Sınırları
1997 Komedi 0
Yapım Yöneticisi
4.9 2,530
1997 Komedi 0 7.3 6,467
1996 Komedi 0 6.8 2,859
1996 Biyografi 0 6.6 5,939
1995 Komedi 0 6.6 1,433
1995 Suç 0 7.0 66,235
1994 Gerilim 0 5.4 187

Kötü Polis
1992 Suç 0 7.1 33,699
1992 Komedi 0 5.6 596
1992 Dram 0 5.3 375
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018