Giriş Kayıt
Adam Clark

Adam Clark


Oyuncu

Adam Clark, oyuncu.

Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.4 2,407
2014 Suç Oyuncu 4.7 435

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Oyuncu 6.4 191,011

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Oyuncu 7.0 262,518
2009 Dram Oyuncu 7.5 793
2007 Aksiyon Oyuncu 8.0 64,857
2007 Komedi Oyuncu 5.9 18,212

Çete
2006 Suç Oyuncu 6.9 42,259
2005 Aksiyon Oyuncu 6.0 62,561

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.3 112,797
2005 Dram Oyuncu 5.3 169

Üçkağıtçılar
2003 Komedi Oyuncu 7.3 118,296

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 40,150

Trafik
2000 Suç Oyuncu 7.6 186,668
1997 Dram Oyuncu 6.1 299
1997 Suç Oyuncu 7.7 7,089
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,237
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,946

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 2,091
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019