Giriş Kayıt
Asa Boyd Clark

Asa Boyd Clark (90)


Editör, Editör

Asa Boyd Clark, 28 Mart 1915 doğumlu editör, editör.

Tatlı Cadı (1964), Starsky and Hutch (1975), Angel on My Shoulder (1946), (1979) The Dukes of Hazzard (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Asa Boyd Clark, 23 Temmuz 2005 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1915
Ölüm Tarihi: 23 Temmuz 2005
Diğer Bir İsmi: Asa Boyd | Ace Clark | Asa Clark
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Aksiyon Editör 7.1 8,475
1975 Aksiyon Editör 7.0 5,914

Tatlı Cadı
1964 Komedi Editör 7.6 13,582
1957 42 Romantik Editorial Department 5.7 111

80 Günde Devr-i Alem
1956 41 Macera Editorial Department 6.8 20,863
1950 35 Suç Editör 6.3 114
1947 32 Dram Editör 6.4 94
1946 31 Gerilim Editör 6.6 30
1946 31 Komedi Editör 6.9 1,782
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018