Giriş Kayıt
Asa Boyd Clark

Asa Boyd Clark (90)


Editör, Editör

Asa Boyd Clark, 28 Mart 1915 doğumlu editör, editör.

Tatlı Cadı (1964), Starsky and Hutch (1975), Angel on My Shoulder (1946), (1979) The Dukes of Hazzard (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Asa Boyd Clark, 23 Temmuz 2005 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1915
Ölüm Tarihi: 23 Temmuz 2005
Diğer Bir İsmi: Asa Boyd | Ace Clark | Asa Clark
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Aksiyon Editör 7.2 8,676
1975 Aksiyon Editör 7.0 6,027

Tatlı Cadı
1964 Komedi Editör 7.6 13,813
1957 42 Romantik Editorial Department 5.9 120

80 Günde Devr-i Alem
1956 41 Macera Editorial Department 6.8 21,270
1950 35 Suç Editör 6.3 132
1947 32 Dram Editör 6.7 170
1946 31 Gerilim Editör 6.5 45
1946 31 Komedi Editör 6.9 2,008
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018