Giriş Kayıt
Gail Clark Burch

Gail Clark Burch


Sesler

Gail Clark Burch, sesler.

Evlilik Öpücüğü (1998), Polis Akademisi 2: İlk Görev (1985), Büyük Günahlar (2002), Polis Akademisi 3: Eğitime Dönüş (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gail Burch | Gail M. Clark | Gail Clark | Gale Cla
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Günahlar
2002 Suç Sesler 6.3 34,327

Cinderella: Rüyalar Gerçek Oluyor
2002 Animasyon Sesler 4.8 5,017

Benim Adım Sam
2001 Dram Sesler 7.6 132,592

Gerdanlık
2001 Dram Sesler 6.1 4,470

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Sesler 4.4 4,125
1999 Macera Sesler 5.8 2,077

Asker
1998 Aksiyon Sesler 6.0 47,566

Evlilik Öpücüğü
1998 Komedi Sesler 6.8 120,756
1998 Komedi Sesler 6.8 22,610

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sesler 7.3 314,250

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Sesler 6.5 12,633

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Sesler 7.0 478,952
1995 Biyografi Sesler 5.9 1,138
1994 Dram Sesler 5.9 3,019
1994 Aksiyon Sesler 6.1 3,331
1994 Aksiyon Sesler 5.8 6,484

Babam İçin
1993 Biyografi 8.1 134,574
1993 Aksiyon Sesler 4.5 1,428

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Sesler 6.4 45,366
1993 Korku Sesler 5.9 11,623

Şeref Bağı
1993 Suç Sesler 8.0 25,805
1991 Aksiyon Sesler 5.0 681
1989 Komedi Sesler 6.5 9,826

İntikam Yumruğu
1988 Aksiyon Sesler 5.2 643
1988 Komedi Sesler 6.5 10,404
1988 Aile Sesler 5.9 3,590

12 Kahraman Haydut: Zorlu Görev
1988 Aksiyon Sesler 5.2 795
1987 Bilim-Kurgu Sesler 3.9 271
1987 Komedi Sesler 6.1 759
1987 Aksiyon Sesler 5.4 746
1986 Dram Sesler 5.5 5,492

Ölmek İçin Geç Değil
1986 Aksiyon Sesler 4.9 1,075

Polis Akademisi 3: Eğitime Dönüş
1986 Komedi Sesler 5.3 36,864

Kapan
1986 Suç Sesler 7.0 12,261

Polis Akademisi 2: İlk Görev
1985 Komedi Sesler 5.7 44,916
Film Altyazıları
Upgrade (6,470) Deadpool 2 (5,703) Skyscraper (3,055) Avengers: Infinity War (3,027) Tag (2,614) Adrift (2,332) Down a Dark Hall (1,812) The Endless (1,068) Ah-ga-ssi (731) Ready Player One (633)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,001) Castle Rock (1,979) The 100 (1,582) Sharp Objects (1,320) Preacher (1,151) Better Call Saul (1,075) Vikings (960) Suits (935) Westworld (917) Yellowstone (843)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018