Giriş Kayıt
Gail Clark Burch

Gail Clark Burch


Sesler

Gail Clark Burch, sesler.

Evlilik Öpücüğü (1998), Polis Akademisi 2: İlk Görev (1985), Büyük Günahlar (2002), Polis Akademisi 3: Eğitime Dönüş (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gail Burch | Gail M. Clark | Gail Clark | Gale Cla
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Günahlar
2002 Suç Sesler 6.3 34,642

Cinderella: Rüyalar Gerçek Oluyor
2002 Animasyon Sesler 5.0 8,651

Benim Adım Sam
2001 Dram Sesler 7.6 133,275

Gerdanlık
2001 Dram Sesler 6.1 4,781

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Sesler 4.4 4,415
1999 Macera Sesler 5.8 2,501

Asker
1998 Aksiyon Sesler 6.0 47,781

Evlilik Öpücüğü
1998 Komedi Sesler 6.8 121,481
1998 Komedi Sesler 6.8 23,423

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sesler 7.3 316,673

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Sesler 6.5 12,963

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Sesler 7.0 481,785
1995 Biyografi Sesler 5.9 1,138
1994 Dram Sesler 5.9 3,224
1994 Aksiyon Sesler 6.1 3,586
1994 Aksiyon Sesler 5.8 7,018

Babam İçin
1993 Biyografi 8.1 135,905
1993 Aksiyon Sesler 4.5 1,612

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Sesler 6.4 45,634
1993 Korku Sesler 5.9 11,824

Şeref Bağı
1993 Suç Sesler 8.0 25,972
1991 Aksiyon Sesler 5.1 786
1989 Komedi Sesler 6.6 10,121

İntikam Yumruğu
1988 Aksiyon Sesler 5.2 742
1988 Komedi Sesler 6.5 10,715
1988 Aile Sesler 5.9 3,605

12 Kahraman Haydut: Zorlu Görev
1988 Aksiyon Sesler 5.2 853
1987 Bilim-Kurgu Sesler 3.9 337
1987 Komedi Sesler 6.1 810
1987 Aksiyon Sesler 5.4 792
1986 Dram Sesler 5.5 5,858

Ölmek İçin Geç Değil
1986 Aksiyon Sesler 4.9 1,167

Polis Akademisi 3: Eğitime Dönüş
1986 Komedi Sesler 5.3 37,632

Kapan
1986 Suç Sesler 7.0 12,366

Polis Akademisi 2: İlk Görev
1985 Komedi Sesler 5.7 45,347
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018