Giriş Kayıt
Gordon Clapp

Gordon Clapp (70)


Oyuncu

Gordon Allen Clapp, 24 Eylül 1948 North Conway, New Hampshire, ABD doğumlu oyuncu.

Deborah Taylor ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

NYPD Blue (1993), Dolaptaki iskeletler (2001), Prototype (2009), Return of the Secaucus Seven (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gordon Allen Clapp
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1948
Doğum Yeri: North Conway, New Hampshire, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Dram Oyuncu 4.2 100
2015 67 Dram Oyuncu 5.6 8,870
2013 Suç Oyuncu 7.6 6,692
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 29,977
2009 61 Komedi Oyuncu 5.7 2,318
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,383

Risk Almak
2009 61 Dram Oyuncu 7.5 12,230
2008 Komedi Oyuncu 6.3 923

Oyun Bozan
2007 59 Komedi Oyuncu 6.2 52,847

Kötü Palyaço
2007 59 Komedi Oyuncu 4.6 3,714
2007 Suç Oyuncu 8.1 26,300

Atalarımızın Bayrakları
2006 58 Dram Oyuncu 7.1 110,911
2005 Müzik Oyuncu 6.8 105
2004 Suç Oyuncu 8.7 80,798

Ayışığında
2002 54 Dram Oyuncu 6.7 12,891
2002 Komedi Oyuncu 7.1 2,935
2002 54 Dram Oyuncu 6.9 3,669

Dolaptaki iskeletler
2001 53 Suç Oyuncu 5.4 627

Vur Emri
2000 52 Aksiyon Oyuncu 6.4 41,426

Günah Tohumu 2
1999 51 Korku Oyuncu 4.7 14,431
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,463
1989 41 Dram Oyuncu 6.1 3,340
1988 40 Dram Oyuncu 7.3 17,022
1987 39 Dram Oyuncu 7.9 6,464
1985 37 Komedi Oyuncu 6.6 146
1979 31 Dram Oyuncu 5.9 650
1979 31 Dram Oyuncu 7.1 1,831
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019