Giriş Kayıt
Benjamin Cinelli

Benjamin Cinelli


Görsel Efekt, Animasyon, Senarist

Benjamin Cinelli, görsel efekt, animasyon, senarist.

Dragonheart: A New Beginning (2000), (2000) Küçük Nicky (2000), (2003) Kayıp (2003), (2000) Zindan Ve Ejderha (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Benjamin I. Cinelli
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Animasyon 7.2 234,248

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 541,580

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 384,589

Köfte Yağmuru 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.4 80,182

Şirinler 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 33,918

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Görsel Efekt 6.3 191,433

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 306,902

Şirinler
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 77,033

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Animasyon 6.5 356,393
2010 Animasyon Görsel Efekt
Senarist
5.2 6
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 38,882

Çılgın Dostlar 2
2008 Animasyon Görsel Efekt 5.6 19,676

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 177,972

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 629,568

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 62,155

Canavar Ev
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.6 88,773

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 337,788

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 460,734
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 61,211

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 29,866

Kayıp
2003 Macera Görsel Efekt 6.5 30,886

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,335,982
2002 Macera Görsel Efekt 5.0 87,146

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Görsel Efekt 5.1 52,576

Zindan Ve Ejderha
2000 Macera Görsel Efekt 3.7 30,223

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 91,076

Vatansever
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 236,216
2000 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 4,081
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 169,520
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (360,337) Supernatural (3,194) The Big Bang Theory (2,664) American Gods (2,407) Star Trek: Discovery (1,695) Gotham (1,583) Vikings (1,557) This Is Us (1,193) The Blacklist (852) The Flash (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019