Giriş Kayıt
Maria Cina

Maria Cina


Oyuncu, Yapımcı

Maria Antoinetta Cina Buffalo, New York, USA, Buffalo, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

April's Shower (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maria Antoinetta Cina Buffalo, New York, USA
Doğum Yeri: Buffalo, New York, ABD
Takma İsmi: Cina
Web Sitesi:
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.5 376
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 12,621
2009 Komedi Oyuncu 5.7 2,307

Vahşi Şeyler 3
2005 Aksiyon Oyuncu 4.6 4,303
2003 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.0 658

Bu Kızın Hayatı
2003 Dram Oyuncu 5.8 2,663
2000 Dram Oyuncu 4.4 317
2000 Komedi Oyuncu 6.0 1,072

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Oyuncu
Çeşitli
5.8 14,361
1997 Komedi Oyuncu 5.9 39,399

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,102
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,376) A Star Is Born (3,512) Bohemian Rhapsody (3,469) Suspiria (1,703) IO (1,519) Close (1,472) Keepers (1,262) The Girl in the Spider's Web (1,213) Museo (1,057) Venom (1,004)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,044) True Detective (7,072) Luther (2,898) The Punisher (2,420) The Flash (2,183) The Big Bang Theory (1,363) The Blacklist (1,305) Black Mirror (1,160) Project Blue Book (1,118) Peaky Blinders (1,104)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019