Giriş Kayıt
Christopher Cilluffo

Christopher Cilluffo


Christopher Cilluffo,

Fastlane (2003), Parenthood (2010), (1997) Con Air (1997), (2006) Friday Night Lights 1 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chris Cilluffo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Çeşitli 8.2 27,726

Hannah Montana
2009 Komedi Çeşitli 4.4 36,362
2008 Suç Çeşitli 7.3 9,248
2006 Aksiyon Çeşitli 8.1 18,477
2006 Dram Çeşitli 7.1 1,047

Friday Night Lights 1
2006 Dram Çeşitli 8.7 50,224
2004 Suç Çeşitli 8.7 80,212
2003 Suç Çeşitli 7.1 826
2003 Aksiyon Çeşitli 7.5 3,182

Düetler
2000 Komedi Çeşitli 6.0 8,773

General'in Kızı
1999 Suç Çeşitli 6.3 48,328
1998 Suç Çeşitli 5.5 1,996
1997 Aksiyon Çeşitli 6.8 254,041

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Çeşitli 6.1 30,164
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019