Giriş Kayıt
Kinga Ciesielska

Kinga Ciesielska (51)


Oyuncu

Kinga Ciesielska, 01 Ocak 1968 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1968
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 49 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 63

Aşk Birleşik Devletleri
2016 48 Dram Oyuncu 6.2 1,465
2015 Komedi Oyuncu 6.3 11
2014 Dram Oyuncu 8.0 94
2010 Komedi Oyuncu 6.3 61
2009 41 Aksiyon Oyuncu 5.1 180

Nikifor
2004 36 Biyografi Oyuncu 6.8 666
2000 Dram Oyuncu 2.6 328
1953 Dram Oyuncu 8.9 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019