Giriş Kayıt
Agnès Château

Agnès Château


Oyuncu

Agnès Château, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Agnès Chateau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.5 89
2012 Dram Oyuncu 7.4 249
2008 Biyografi Oyuncu 6.3 680
2007 Komedi Oyuncu 7.8 99
2001 Komedi Oyuncu 5.3 22
1994 Oyuncu 4.9 16

Acımasız Adalet
1981 Dram Oyuncu 6.5 159

Dantelci kiz
1977 Dram Oyuncu 7.8 2,027

Çete
1977 Suç Oyuncu 5.9 505
1975 Dram Oyuncu 7.8 897

Şölen Başlasın
1975 Dram Oyuncu 7.1 1,211
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019