Giriş Kayıt
Ricardo Chávez

Ricardo Chávez


Oyuncu

Ricardo Chávez, Meksika City, Distrito Federal, Meksika doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Meksika City, Distrito Federal, Meksika
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 7.3 231
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 156
2005 Dram Oyuncu 7.6 71
2004 Romantik Oyuncu 7.5 234
1999 Dram Oyuncu 7.4 50
1999 Oyuncu 7.7 189
1985 Suç Oyuncu 6.0 142
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019