Giriş Kayıt
Candus Churchill

Candus Churchill


Oyuncu

Candus Churchill, oyuncu.

Christmas in Evergreen: Letters to Santa (2018), Reunited at Christmas (2018), (2009) Kana Susadım (2009), (2006) Firewall (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Candus Churchhill
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 6.7 618
2018 Dram Oyuncu 6.3 512
2018 Komedi Oyuncu 7.0 37,846
2018 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,730
2018 Dram Oyuncu 6.5 2,919
2017 Komedi Oyuncu 5.7 2,126
2017 Oyuncu 6.2 736
2017 Komedi Oyuncu 6.1 340
2016 Komedi Oyuncu 5.4 1,166
2016 Dram Oyuncu 6.1 2,724
2016 Gizem Oyuncu 6.8 489
2016 Dram Oyuncu 7.8 459
2014 Komedi Oyuncu 5.4 368
2013 Dram Oyuncu 5.2 163
2013 Komedi Oyuncu 7.8 95
2012 Dram Oyuncu 7.6 6,216
2012 Gizem Oyuncu 6.8 977

Barbie: Peri Gizemi
2011 Animasyon Oyuncu 5.7 1,078

Diş Perisi
2010 Komedi Oyuncu 5.0 37,312
2010 Dram Oyuncu 6.4 224

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Oyuncu 3.1 3,877
2010 Dram Oyuncu 6.1 196

Bayan Mucize
2009 Komedi Oyuncu 6.7 2,240

Unutulmaz Yılbaşı
2009 Dram Oyuncu 7.1 462
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 324,661

Kana Susadım
2009 Komedi Oyuncu 5.2 105,344

Acımasız Plan
2007 Suç Oyuncu 5.5 202

İhanetin Bedeli
2007 Suç Oyuncu 6.7 28,615
2006 Suç Oyuncu 5.8 53,523
2006 Biyografi Oyuncu 7.7 8,560

Eve Dönüş
2005 Korku Oyuncu 6.1 3,757

Öldüren Buluş
2004 Dram Oyuncu 5.3 1,510

Evden Eve
2002 Dram Oyuncu 7.9 3,767

Düetler
2000 Komedi Oyuncu 6.0 8,785
1991 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,154

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,769
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019