Giriş Kayıt
Alan Church

Alan Church


Görsel Efekt

Alan Church, görsel efekt.

Wanda Adında Bir Balık (1988), Son İmparator (1987), James Bond: Öldürme Yetkisi (1989), 007 James Bond: Ölüme Bir Bakış (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görsel Efekt 6.6 13,840

Tatilde Ne Yaptık
2014 Komedi Görsel Efekt 6.9 17,117
2014 Dram Görsel Efekt 6.0 5,700

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 2,873
2013 Dram Görsel Efekt 6.4 24,952
2013 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 1,111
2012 Belgesel Çeşitli
7.6 1,936

Marilyn ile Bir Hafta
2011 Biyografi Görsel Efekt 7.0 79,406

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Görsel Efekt 7.1 58,365

Ruh Eşi
2010 Komedi Görsel Efekt 5.1 437

Hessen Olayı
2009 Suç Görsel Efekt 5.2 561

Kayıp Yüzük
2007 Dram Görsel Efekt 6.6 4,170

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.1 8,639

Ayrılık Yalanları
2005 Dram Görsel Efekt 6.5 3,879

Karanlık
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,509
2004 Dram Görsel Efekt 7.9 2,422
2004 Dram Görsel Efekt 7.0 842

İçimdeki Ben
2004 Gizem Görsel Efekt 6.1 10,022

Yoldan Çıkanlar
2003 Dram Görsel Efekt 6.6 2,944
2003 Komedi Görsel Efekt 6.9 481
2003 Biyografi Görsel Efekt 7.6 1,397

Korku Nokta Com
2002 Suç Görsel Efekt 3.3 18,846
2002 Dram Görsel Efekt 7.6 696

Mayıs Meleği
2002 Dram Görsel Efekt 7.2 755

Acemi Askerler
2001 Komedi Görsel Efekt 6.8 22,255
2001 Macera Görsel Efekt 4.9 1,481
2001 Dram Görsel Efekt 5.5 5,559
2001 Komedi Görsel Efekt 5.7 4,176
2000 Dram Görsel Efekt 7.1 1,681
2000 Gerilim Görsel Efekt 5.4 179

Lujin Savunması
2000 Dram Görsel Efekt 6.9 4,059
2000 Dram Görsel Efekt 6.4 378
2000 Komedi Görsel Efekt 6.9 16,829
2000 Macera Görsel Efekt 7.5 2,737

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 115,492
1999 Dram Görsel Efekt 6.3 1,232
1999 Suç Görsel Efekt 6.2 6,856

Karanlıklar Lordu
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 10,628

Mussolini ile Çay
1999 Dram Görsel Efekt 6.9 10,375
1999 Komedi Görsel Efekt 5.5 345

Kuzen Bette
1998 Komedi Görsel Efekt 6.2 2,396

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 66,419
1998 Biyografi Görsel Efekt 6.4 3,146

Güvercinin Kanatları
1997 Dram Görsel Efekt 7.2 9,872

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Görsel Efekt 7.1 113,058
1997 Gerilim Görsel Efekt 6.3 1,669
1997 Dram Görsel Efekt 7.3 7,231
1997 Suç Görsel Efekt 7.6 612
1996 Belgesel Görsel Efekt 7.6 653
1996 Macera Görsel Efekt 7.0 19,179

James Bond: Altın Göz
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 223,330

İlk Şövalye
1995 Macera Görsel Efekt 5.9 63,495
1995 Komedi Görsel Efekt 6.2 61,630

Düğmelerin Savaşı
1994 Macera Görsel Efekt 7.5 3,753

Kraliçe Margot
1994 Biyografi Görsel Efekt 7.5 15,308

İnsan Olmak
1994 Komedi Görsel Efekt 5.4 3,630

Ölüm Ve Bakire
1994 Dram Görsel Efekt 7.3 20,451

Tohum Yeşerince
1993 Dram Görsel Efekt 7.1 4,277
1993 Komedi Görsel Efekt 3.8 4,498
1993 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 806

Ağlatan Oyun
1992 Suç Görsel Efekt 7.3 47,456
1992 Dram Görsel Efekt 6.4 4,420

Sevgili
1992 Biyografi Görsel Efekt 6.9 17,539

Korku Burnu
1991 Suç Görsel Efekt 7.3 153,931
1991 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 4,286

Ölüm Öpücüğü
1991 Suç Görsel Efekt 5.7 4,445

Hiç bitmeyen öykü 2
1990 Macera Görsel Efekt 5.1 22,036
1990 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 25,282
1990 Korku Görsel Efekt 6.2 914

Skandal
1989 Dram Görsel Efekt 6.5 4,242
1989 Komedi Görsel Efekt 5.3 1,574

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 86,254
1989 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 1,162
1989 Dram Görsel Efekt
Çeşitli
8.6 33,203

Wanda Adında Bir Balık
1988 Komedi Görsel Efekt 7.6 122,635

Karın Deşen Jack
1988 Suç Görsel Efekt 7.6 4,068
1988 Macera Görsel Efekt 6.1 864
1988 Dram Görsel Efekt 6.3 873

Hamburger tepesi
1987 Dram Görsel Efekt 6.7 21,576

Son İmparator
1987 Biyografi Görsel Efekt 7.8 85,195

Umut Ve Zafer
1987 Dram Görsel Efekt 7.4 11,498

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 80,957

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 602,370

Küçük Korku Dükkanı
1986 Komedi Görsel Efekt 7.0 58,790

Labirent
1986 Macera Görsel Efekt 7.4 112,985
1986 Macera Görsel Efekt 5.8 2,501

Yarımay Sokağı
1986 Gerilim Görsel Efekt 5.4 2,304

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Görsel Efekt 6.1 20,004
1985 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 17,385
1985 Macera Görsel Efekt 5.2 11,505

Firar Treni
1985 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 24,424

Önemsizlik
1985 Dram Görsel Efekt 6.7 2,909

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 80,412
1985 Dram Görsel Efekt 7.0 1,235

Ask delisi
1985 Dram Görsel Efekt 6.1 2,129
1985 Macera Görsel Efekt 6.8 22,403
1985 Macera Görsel Efekt 4.8 1,078
1984 Komedi Görsel Efekt 7.9 10,940

Elektronik Rüyalar
1984 Komedi Görsel Efekt 6.5 6,357

Kurtlar Sofrası
1984 Korku Görsel Efekt 6.7 13,645
1984 Dram Görsel Efekt 7.0 1,128
1984 Dram Görsel Efekt 7.2 658

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 56,164
1983 Komedi Görsel Efekt 7.2 11,305

Kara Şato
1983 Fantastik Görsel Efekt 6.1 27,847

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 5,134
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019