Giriş Kayıt
Tifanie Christun

Tifanie Christun (46)


Oyuncu, Müzisyen, Editör

Tifany Kristen Lenhart, 27 Şubat 1972 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen, editör.

Digimon: Digital Monsters (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tifany Kristen Lenhart
Doğum Tarihi: 27 Şubat 1972
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Macera Oyuncu 3.7 572

Digimon: İlk Film
2000 28 Animasyon Oyuncu 5.9 5,268
1999 Animasyon Oyuncu 7.3 17,668
1998 Aksiyon Müzik 7.3 1,945
1998 Aksiyon Müzik    
1993 Aksiyon Editorial Department 6.4 18,150
Film Altyazıları
Upgrade (7,245) Deadpool 2 (6,711) Avengers: Infinity War (3,539) Skyscraper (3,257) Tag (2,868) Adrift (2,466) Down a Dark Hall (2,044) The Endless (1,151) Hereditary (1,034) Ah-ga-ssi (896)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,381) Castle Rock (2,300) Better Call Saul (2,130) Sharp Objects (1,838) The 100 (1,835) Preacher (1,632) Vikings (1,170) Westworld (1,086) Suits (1,058) Black Mirror (981)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018