Giriş Kayıt
Tifanie Christun

Tifanie Christun (50)


Oyuncu, Müzisyen, Editör

Tifany Kristen Lenhart, 27 Şubat 1972 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen, editör.

Digimon: Digital Monsters (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tifany Kristen Lenhart
Doğum Tarihi: 27 Şubat 1972
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Macera Oyuncu 3.5 733

Digimon: İlk Film
2000 28 Animasyon Oyuncu 6.0 7,528
1999 Animasyon Oyuncu 7.3 22,346
1998 Aksiyon Müzik 7.2 3,310
1998 Aksiyon Müzik 6.7 3,413
1993 Aksiyon Editorial Department 6.5 22,729
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022