Giriş Kayıt
Luci Christian

Luci Christian (49)


Oyuncu, Senarist

Louisa Michelle Christian, 18 Mart 1973 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Kiseijû: Sei no kakuritsu (2014), Çocuk ve Canavar (2015), Starship Troopers: Traitor of Mars (2017), Samurai 7 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Louisa Michelle Christian
Doğum Tarihi: 18 Mart 1973
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.56 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu 9.0 3,794
2021 Animasyon Oyuncu 7.9 195
2019 46 Animasyon Oyuncu 7.9 4,470
2019 46 Animasyon Oyuncu 7.5 6,498
2019 Animasyon Oyuncu 4.6 1,957

Enen no Shoubouta
2019 Animasyon Oyuncu 7.6 8,070
2019 Animasyon Oyuncu 6.3 1,527
2019 Animasyon Oyuncu 6.8 2,457
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 6,808
2019 46 Animasyon Oyuncu 7.9 372
2019 46 Animasyon Oyuncu 7.3 85
2018 Animasyon Oyuncu 7.9 1,533
2017 44 Animasyon Oyuncu 7.3 9,005
2017 44 Animasyon Oyuncu 5.5 6,002
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 8,236
2016 43 Dram Oyuncu 5.8 128
2016 43 Animasyon Oyuncu 7.0 1,203

Çocuk ve Canavar
2015 42 Animasyon Oyuncu 7.6 24,761
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 1,852

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 41 Komedi Oyuncu 6.6 32,657
2014 41 Animasyon Oyuncu 7.6 1,283
2014 41 Animasyon Oyuncu 6.5 8,520
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 39,852
2013 40 Dram Oyuncu 6.4 16,641
2012 39 Dram Oyuncu 6.4 711

Yıldız Gemisi Askerleri: İstila
2012 39 Animasyon Oyuncu 5.8 11,518

Ejderha Çağı: Arayıcı'nın Yükselişi
2012 39 Animasyon Oyuncu 5.7 3,005

Kızım
2012 39 Dram Oyuncu 6.2 1,354
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 160
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 2,045
2011 Animasyon Oyuncu 5.3 348
2011 38 Animasyon Oyuncu 6.9 5,133
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 731
2011 38 Animasyon Oyuncu 6.3 76
2011 38 Aksiyon Oyuncu 4.5 412
2011 Animasyon Oyuncu 6.6 1,965
2010 37 Animasyon Oyuncu 5.2 215

Rengarenk
2010 37 Animasyon Oyuncu 7.4 6,517
2010 Animasyon Oyuncu 7.4 2,286
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 722
2010 37 Animasyon Oyuncu 7.4 236
2010 37 Animasyon Oyuncu 7.4 5,534
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 14,904
2010 37 Animasyon Oyuncu 6.5 5,665
2009 36 Animasyon Oyuncu 6.4 488
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 171,162
2009 Animasyon Oyuncu 8.2 19,430
2009 Animasyon Oyuncu 6.7 161
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 477
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 283
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 8
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 74
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 466
2008 Animasyon Oyuncu 8.6 11,510
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 435
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 501
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 13,324
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 2,040
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 516
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 106
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 9,642
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 301
2008 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.7 4,325
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 886
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 11,981
2007 34 Animasyon Oyuncu 7.0 9,698
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 807
2007 Animasyon Oyuncu 6.2 151
2007 34 Animasyon Oyuncu 7.4 2,040
2007 Animasyon Oyuncu 7.0 5,295

Vexille
2007 34 Animasyon Oyuncu 6.8 7,749
2007 34 Animasyon Oyuncu 5.0 47
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 547
2007 34 Animasyon Oyuncu 6.8 1,786
2007 34 Animasyon Oyuncu 5.2 50
2006 33 Animasyon Oyuncu 5.3 54
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 1,230

Ghost Train
2006 33 Korku Oyuncu 4.9 887
2006 Animasyon Oyuncu 6.4 191
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 10,497
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 76
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 1,315
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 2,074

Gümüş Saçlı Agito
2006 33 Animasyon Oyuncu 6.3 4,728
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 1,316
2006 Animasyon Senarist 7.4 1,522
2005 32 Animasyon Oyuncu 7.7 241
2005 Animasyon Oyuncu 8.5 13,734

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 32 Animasyon Oyuncu 7.3 11,658
2005 Animasyon Oyuncu 7.8 4,101
2005 32 Gerilim Oyuncu 5.6 302
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 1,439
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 1,378
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 383
2004 Animasyon Oyuncu 7.9 34,108
2004 31 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.9 18,231
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 126
2004 Animasyon Oyuncu 6.4 276
2004 Animasyon Oyuncu 6.5 701
2004 Animasyon Oyuncu 7.4 2,245
2004 Animasyon Oyuncu 7.6 4,210
2003 Animasyon Oyuncu 6.4 307
2003 Animasyon Oyuncu 8.3 2,970
2003 Animasyon Oyuncu 8.1 2,816
2003 Animasyon Oyuncu 6.5 310

Metal Simyacı
2003 Animasyon Oyuncu 8.5 71,916
2003 Animasyon Oyuncu 6.7 411
2003 Animasyon Oyuncu 7.6 413
2003 Animasyon Oyuncu 7.6 836
2003 Animasyon Oyuncu 7.0 898
2002 Aksiyon Oyuncu 7.3 680

Karanlık Sular
2002 29 Dram Oyuncu 6.7 33,135
2002 29 Komedi Oyuncu 6.6 458
2002 29 Aksiyon Oyuncu 4.9 844
2002 29 Animasyon Oyuncu 6.5 505
2002 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,372
2002 Animasyon Oyuncu 5.9 58
2002 Aksiyon Oyuncu 7.6 5,651
2002 Animasyon Oyuncu 6.5 83
2001 Animasyon Oyuncu 5.9 179
2001 Aksiyon Oyuncu 6.9 324
2000 Animasyon Oyuncu 8.0 2,221

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.9 129,131
1999 26 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,986
1998 25 Animasyon Oyuncu 7.3 2,594
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 8
1996 23 Animasyon Oyuncu 6.9 484
1996 23 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,776
1985 12 Animasyon Oyuncu 7.1 16,213
1982 Animasyon Oyuncu 8.5 2,177
1972 Aksiyon Oyuncu 7.8 766
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023