Giriş Kayıt
Sonny Chorre

Sonny Chorre (72)


Oyuncu

Joseph Vance Chorre, 14 Kasım 1914 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Jim Thorpe -- All-American (1951) yapımıyla biliniyor.

Sonny Chorre, 14 Haziran 1987 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Joseph Vance Chorre
Doğum Tarihi: 14 Kasım 1914
Ölüm Tarihi: 14 Haziran 1987
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Suni Chorre | Suni Warcloud
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 43 Suç Oyuncu 6.2 237
1951 37 Biyografi Oyuncu 6.9 1,656

Korkak Kahraman
1948 34 Komedi Oyuncu 6.9 3,246
1942 28 Macera Oyuncu 7.2 1,242

Çöl Devleri
1941 27 Tarihi Oyuncu 6.8 2,026
1940 26 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,294

Atlas Ekspresi
1939 25 Dram Oyuncu 7.2 2,171
1938 24 Macera Oyuncu 7.4 57
1936 22 Biyografi Oyuncu 6.9 1,772
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019