Giriş Kayıt
Sonny Chorre

Sonny Chorre (72)


Oyuncu

Joseph Vance Chorre, 14 Kasım 1914 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Jim Thorpe -- All-American (1951) yapımıyla biliniyor.

Sonny Chorre, 14 Haziran 1987 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Joseph Vance Chorre
Doğum Tarihi: 14 Kasım 1914
Ölüm Tarihi: 14 Haziran 1987
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Suni Chorre | Suni Warcloud
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 43 Suç Oyuncu 6.2 234
1951 37 Biyografi Oyuncu 6.9 1,641

Korkak Kahraman
1948 34 Komedi Oyuncu 6.9 3,209
1942 28 Macera Oyuncu 7.1 1,224

Çöl Devleri
1941 27 Tarihi Oyuncu 6.8 2,001
1940 26 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,275

Atlas Ekspresi
1939 25 Dram Oyuncu 7.2 2,144
1938 24 Macera Oyuncu 7.4 55
1936 22 Biyografi Oyuncu 6.9 1,742
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018