Giriş Kayıt
Stella Choe

Stella Choe


Oyuncu, Müzisyen

Stella Choe, oyuncu, müzisyen.

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sözün Değeri
2014 Dram Oyuncu 7.8 2,852

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 193,351
2011 Komedi Müzik 6.1 10,863

Sharpay'in Göz Alıcı Macerası
2011 Komedi Çeşitli 4.8 5,306

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Çeşitli 7.8 531,207
2008 Komedi Çeşitli 5.9 24,156

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Oyuncu 5.9 73,713

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Oyuncu 6.5 53,643
1997 Aile Oyuncu 5.7 23,538
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019