Giriş Kayıt
Kang-hee Choi

Kang-hee Choi (41)


Oyuncu

Kang-hee Choi, 05 Mayıs 1977 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Fısıltılı Koridorlar (1998), Gizemli Roman (2010), Petty Romance (2010), Dal-kom-sal-beol-han-yeon-in (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Se-yeon Choi
Burcu: Boğa
Boyu: 1.63 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.5 115

Hwaryeohan yuhok
2015 Dram Oyuncu 6.2 26
2015 Komedi Oyuncu 7.3 114

Satılık Mutluluk
2013 36 Komedi Oyuncu 6.5 180
2013 Oyuncu    
2012 35 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.1 456
2011 Romantik, Komedi Oyuncu    

Petty Romance
2010 33 Komedi Oyuncu 6.5 638

Gizemli Roman
2010 33 Korku Oyuncu 6.2 850
2010 Dram Oyuncu    

Elveda Anne
2009 32 Dram Oyuncu 6.8 116

Benim Tatlı Seoul'üm
2008 Romantik Oyuncu    
2007 30 Komedi Oyuncu 6.8 227
2006 29 Komedi Oyuncu 6.4 599
2005 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 25 Aksiyon Oyuncu 4.3 14
2001 24 Dram Oyuncu 7.1 361
2001 Oyuncu    
2000 23 Komedi Oyuncu 6.4 59
1999 Oyuncu    

Fısıltılı Koridorlar
1998 21 Dram Oyuncu 6.1 2,707
1998 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019