Giriş Kayıt
Christine Chiu

Christine Chiu


Christine Chiu,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Bilim-Kurgu Çeşitli 3.2 1,437
2014 Komedi Çeşitli 2.9 174
2013 Korku Çeşitli 4.2 1,084
2013 Dram Çeşitli 4.9 137
2013 Suç Çeşitli 5.5 373
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018