Giriş Kayıt
Ugo Chiti

Ugo Chiti (76)


Senarist, Sanat Yönetmeni, Kostüm Tasarımcısı, Yönetmen

Ugo Chiti, 13 Şubat 1943 Tavarnelle Val di Pesa, Tuscany, İtalya doğumlu senarist, sanat yönetmeni, kostüm tasarımcısı, yönetmen.

Gomorra (2008), Il racconto dei racconti - Tale of Tales (2015), Dogman (2018), Gerçeklik (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1943
Doğum Yeri: Tavarnelle Val di Pesa, Tuscany, İtalya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 75 Suç Senarist 7.3 9,643
2016 73 Komedi Senarist 6.9 108
2015 72 Dram Senarist 6.4 23,421
2014 71 Komedi Senarist 5.3 491
2013 70 Komedi Senarist 6.6 537
2013 70 Komedi Senarist 4.6 659

Gerçeklik
2012 69 Komedi Senarist 6.8 4,487

Her Yerde Aşk
2011 68 Komedi Senarist 5.9 3,588
2010 67 Dram Senarist 5.8 63
2010 67 Komedi Senarist 6.8 313
2008 65 Suç Senarist 7.0 42,984
2008 65 Dram Senarist 6.9 166
2007 64 Komedi Senarist 5.6 1,826
2005 62 Komedi Senarist 6.4 3,272
2002 59 Dram Senarist 7.0 1,854
1998 55 Komedi Senarist
Yönetmen
6.2 336
1996 53 Komedi Senarist 6.1 302
1994 51 Senarist 4.2 152
1993 50 Tarihi Senarist 5.7 220
1991 48 Senarist 6.0 212
1989 46 Komedi Sanat Yönetmeni
Senarist
6.6 320
1987 44 Dram Sanat Yönetmeni
Kostüm Tasarımcısı
5.1 45
1987 44 Sanat Yönetmeni 5.5 127
1982 39 Komedi Sanat Yönetmeni
Kostüm Tasarımcısı
6.5 293
1964 21 Suç Oyuncu 7.0 314
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019