Giriş Kayıt
Jas Chima

Jas Chima


Editör

Jas Chima, editör.

Tanrıdan Gelen (2004), Good Fences (2003), (2007) İhanet (2007), (2011) Korku Evi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jasbinder Chima | Jasbunder C. Chima
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korku Evi
2011 Dram Çeşitli 6.0 58,649
2008 Komedi Çeşitli 3.8 47,071

İhanet
2007 Biyografi Çeşitli 7.0 55,265

Kuralsızlar
2006 Dram Çeşitli 6.7 23,547

Adamım
2005 Aksiyon Çeşitli 5.6 23,567

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Çeşitli 4.8 23,777
2003 Komedi Çeşitli 5.6 515
1997 Aksiyon Editorial Department 5.7 497
1996 Suç Editorial Department 7.8 2,110
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019