Giriş Kayıt
Caroline Chikezie

Caroline Chikezie (45)


Oyuncu, Yapımcı

Caroline Chikezie, 19 Şubat 1974 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

Mayhem (2017), The Passage (2019), Aşk İksiri (2005), (2005) Gelecek Flux'ta (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Şubat 1974
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.69 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 7.6 5,930
2017 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 11,455

Shannara Günlükleri
2016 Macera Oyuncu 7.3 49,412

İntikam Kapanı
2014 40 Aksiyon Oyuncu 5.1 15,695

Çevik Kuvvet
2012 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 18,000
2011 37 Dram Yapımcı 6.7 9,307
2010 36 Müzikal Oyuncu 7.0 31
2010 36 Gizem Oyuncu 5.4 52

Hirsiz
2006 32 Dram Oyuncu 6.5 21,155
2006 32 Aksiyon Oyuncu 5.1 116,725
2006 Aksiyon Oyuncu 7.8 36,408

Aşk İksiri
2005 31 Dram Oyuncu 5.5 4,945

Gelecek Flux'ta
2005 31 Aksiyon Oyuncu 5.5 118,719

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 347,704
2002 Dram Oyuncu 6.5 1,318
1999 25 Komedi Oyuncu 5.0 2,698
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,479
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,195
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019