Giriş Kayıt
Andrzej Chichlowski

Andrzej Chichlowski (62)


Oyuncu

Andrzej Chichlowski, 13 Mart 1957 Glogów, Dolnoslaskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Nikifor (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1957
Doğum Yeri: Glogów, Dolnoslaskie, Polonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.5 39
2005 48 Suç Oyuncu 7.0 1,382

Nikifor
2004 47 Biyografi Oyuncu 6.8 675
2004 Dram Oyuncu 3.4 44
2003 Dram Oyuncu 5.8 13
2001 44 Macera Oyuncu 3.6 1,642
1993 Aile Oyuncu 4.5 31
1953 Dram Oyuncu 8.9 17
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019