Giriş Kayıt
Sophie Chiabaut

Sophie Chiabaut


Sesler, Oyuncu

Sophie Chiabaut, sesler, oyuncu.

Amelie (2001), Kayıp Nişanlı (2004), Paris, Seni Seviyorum (2006), Micmacs (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

12 Gün
2017 Belgesel Sesler 7.1 305
2017 Dram Sesler 6.9 1,352
2016 Dram Sesler 4.6 446
2016 Dram Sesler 5.9 1,086
2015 Komedi Sesler 5.1 721
2015 Dram Sesler 7.3 625

Alt Kat
2015 Dram Sesler 6.4 715
2014 Dram Sesler 4.7 54

Kahraman Çocuk
2013 Aksiyon Sesler 7.1 14,982

İnşallah
2012 Dram Sesler 6.9 2,300

Fransa Günlüğü
2012 Belgesel Sesler 7.1 259
2011 Sesler 6.8 38

Eller Yukarı
2010 Dram Sesler 6.2 270

Şafak
2010 Dram Sesler 6.7 1,381
2010 Belgesel Oyuncu 6.8 23

Micmacs
2009 Komedi Sesler 7.2 27,203

Müfettiş Bellamy
2009 Suç Sesler 5.9 1,860
2008 Komedi Sesler 4.6 682

İkiye Bölünen Kız
2007 Dram Sesler 6.4 3,292
2007 Komedi Sesler 5.6 833

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Sesler 7.3 67,385
2006 Suç Sesler 7.4 500

Pembe Panter
2006 Macera Sesler 5.6 74,389
2006 Dram Sesler 5.8 190

Çok Yakışıklısın
2005 Komedi Sesler 6.7 2,680

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Sesler 7.7 67,609
2004 Komedi Sesler 6.4 1,489

Kurdun Günü
2003 Dram Sesler 6.6 8,663
2003 Komedi Sesler 5.7 487

Yamakasi
2001 Aksiyon Sesler 6.2 10,109
2001 Komedi Sesler 8.3 638,527
2001 Komedi Sesler 6.4 6,326

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram Sesler 6.2 13,488

Sibirya Berberi
1998 Komedi Sesler 7.8 10,537

Tango Dersi
1997 Dram Sesler 6.8 2,062

Damdaki süvari
1995 Macera Sesler 7.1 5,315
1994 Biyografi Sesler 6.9 5,744
1991 Dram Sesler 6.6 93
1991 Macera Sesler 6.2 1,319
1991 Dram Sesler 6.8 7,826
1990 Aksiyon Sesler 6.1 1,676
1990 Dram Sesler 6.9 155
1989 Komedi Sesler 6.1 405
1987 Macera Sesler 6.4 378
1986 Suç Sesler 6.8 608
1985 Aksiyon Sesler 5.8 142

Randevu
1985 Dram Sesler 6.7 2,073

Avantacılar
1984 Komedi Sesler 7.2 3,566
1983 Komedi Sesler 7.0 4,595
1983 Komedi Sesler 6.2 197
1982 Komedi Sesler 6.2 354

Çilgin hayat
1978 Komedi Sesler 6.4 2,905

Hayvan
1977 Aksiyon Sesler 6.7 2,018

Oyuncak
1976 Komedi Sesler 7.5 3,979
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019