Giriş Kayıt
Milan Cheylov

Milan Cheylov


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Milan Cheylov, yönetmen, yapımcı, oyuncu.

24 (2001), 24: Live Another Day (2014), Touch (2012), The Event (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
6.3 4,879
2017 Aksiyon Yönetmen 6.1 2,938
2015 Suç Yapımcı
Yönetmen
6.7 6,388
2014 Aksiyon Yönetmen 7.1 43,072
2014 Aksiyon Yönetmen 8.4 41,124
2014 Aksiyon Yönetmen 7.6 5,827
2013 Aksiyon Yönetmen 7.5 183,418
2012 Dram Yönetmen 7.4 40,899

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yönetmen 7.8 198,332
2010 Suç Yönetmen 7.6 27,566
2010 Suç Yönetmen 7.0 24,904
2005 Komedi Yönetmen 7.9 130,028

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yönetmen 8.4 431,676

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 24,721
2003 Dram Yönetmen 6.8 3,201
2001 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.4 163,232
2001 Aksiyon Yönetmen 7.1 1,530
2000 Aksiyon Yönetmen 7.5 81

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Yönetmen 6.6 5,450
1999 Macera Yönetmen 7.7 556

Küp
1997 Gizem 7.2 192,408
1997 Aksiyon Yönetmen 6.3 3,556
1984 Komedi Oyuncu 4.6 254
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,020) Swamp Thing (1,663) Black Mirror (1,611) The Big Bang Theory (1,555) Shingeki no kyojin (1,507) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,187)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019