Giriş Kayıt
Eric Chevallier

Eric Chevallier


Sesler, Müzisyen

Eric Chevallier, sesler, müzisyen.

Yeraltı (1995), Doberman (1997), Apartman (1996), Tepelerin Ardında (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Éric Chevallier
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Müzik 7.1 595
2017 Komedi Sesler 4.2 505

Muhteşem Loïe
2016 Biyografi Sesler 6.5 1,802

Aşk Mektupları
2016 Dram Sesler 6.7 4,387
2016 Sesler 6.4 98
2016 Dram Sesler 7.5 3,471
2016 Sesler 6.8 1,830
2015 Macera Sesler 6.8 1,635
2015 Dram Sesler 6.8 4,210
2015 Suç Müzik 5.3 161
2015 Macera Sesler 7.6 5,725
2014 Komedi Müzik 5.2 156
2014 Komedi Müzik 6.1 2,239
2014 Macera Müzik 5.8 38
2014 Komedi Sesler 6.1 7
2014 Fantastik Müzik 4.9 1,504
2014 Komedi Sesler 8.2 12

Çocuk Pozu
2013 Dram Sesler 7.4 7,156
2013 Dram Müzik 6.3 89

Tepelerin Ardında
2012 Dram Sesler 7.6 10,541

Avanak Ajanlar
2012 Komedi Müzik 5.3 1,166
2012 Komedi Müzik 4.3 415

Uzun Kuyruk
2012 Macera Sesler 5.5 3,153
2012 Komedi Müzik 5.2 1,482
2011 Gerilim Sesler 6.2 70

Ruh Eşim
2011 Dram Sesler 7.4 13,602

Paris'te Çılgın Macera
2011 Animasyon Sesler 6.7 18,090
2011 Macera Sesler 3.8 110

Ruhlar Kasabası
2010 Korku Müzik 4.3 401
2010 Müzikal Müzik 5.2 169
2010 Müzik 5.3 91

Bebekler
2010 Belgesel Sesler 7.1 6,631
2010 Dram Sesler 4.3 24
2010 Komedi Sesler
Müzik
6.3 196
2010 Müzik 5.6 565

Annemi Suçla
2009 Dram Sesler 5.7 272
2008 Animasyon Sesler 6.0 21,298
2008 Animasyon Sesler 7.1 2,526

Me Two
2008 Komedi Sesler 5.7 856
2008 Dram Sesler 5.9 44
2007 Animasyon Sesler 8.1 81,327

Belalı Apartman
2006 Komedi Sesler 5.3 281
2005 Komedi Müzik 5.9 1,028
2005 Komedi Müzik 5.8 193
2004 Komedi Sesler 5.8 11,904

Corto Maltese: Semerkant'taki Altın Yaldızlı Ev
2004 Animasyon Sesler 7.1 201

Corto Maltese: Bir Tuz Denizi Şarkısı
2003 Animasyon Sesler 7.2 249
2003 Komedi Müzik 5.9 1,034

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Müzik 6.6 44,136

Corto Maltese: Sibirya Macerası
2002 Animasyon Müzik 6.8 1,263
2001 Kısa Metraj Sesler 6.5 23

Doberman
1997 Aksiyon Sesler 6.6 15,741
1997 Komedi Sesler 6.2 3,154

Apartman
1996 Dram Sesler 7.5 12,717

Yeraltı
1995 Komedi Sesler 8.1 50,584

Jefferson Paris'te
1995 Biyografi Sesler 5.7 2,653

Damdaki süvari
1995 Macera Sesler 7.1 5,334
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019