Giriş Kayıt
Scott E. Chester

Scott E. Chester


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Scott E. Chester, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Hayat Ağacı (2011), Cehennem Çiçeği (2006), Tristan Ve Isolde (2006), Karga 4 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott Chester
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayin
2018 Dram Yapımcı 7.3 130,632
2018 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 1,732
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.2 786

Suç Sınırı
2012 Suç Yapım Yöneticisi 4.3 1,597

Hayat Ağacı
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 154,698
2010 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
3.9 217

Özgürlük Yolu
2007 Macera Yapım Yöneticisi 8.1 516,877

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Yapım Yöneticisi 5.6 67,866

Tristan Ve Isolde
2006 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 48,463

Efsane Adam
2005 Biyografi Çeşitli 7.8 48,548

Karga 4
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
3.1 7,773
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.3 763
2004 Aksiyon Çeşitli 6.6 28,145
1990 Komedi Yapımcı 5.6 409
1988 Macera Çeşitli 5.0 8,126
1986 Aile Yapımcı
8.0 3,648

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Çeşitli 7.0 46,037
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019