Giriş Kayıt
George Chester

George Chester (45)


Oyuncu

George Chester, 15 Ağustos 1916 doğumlu oyuncu.

"The Adventures of Jim Bowie" (1956) yapımıyla biliniyor.

George Chester, 20 Şubat 1962 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1916
Ölüm Tarihi: 20 Şubat 1962
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 42 Dram Oyuncu 6.5 341

Yaşamak İstiyorum
1958 42 Biyografi Oyuncu 7.5 5,012
1957 41 Dram Oyuncu 7.2 758

Söhretin sonu
1956 40 Dram Oyuncu 7.6 5,964

Tehlikeli Arzular
1956 40 Dram Oyuncu 7.6 5,949
1955 39 Dram Oyuncu 7.0 88

Firavunun Gözdesi
1954 38 Dram Oyuncu 6.6 3,074
Film Altyazıları
Venom (2,984) A Simple Favor (2,702) First Man (1,955) Roma (1,341) Between Worlds (1,245) The Predator (972) Lukas (952) Sky Hunter (842) Mowgli (770) Goosebumps 2: Haunted Halloween (661)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,884) Vikings (2,808) The Flash (1,764) Supergirl (1,634) Supernatural (1,098) Counterpart (1,070) La Casa de Papel (830) The Big Bang Theory (681) Friends (680) Doctor Who (660)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018