Giriş Kayıt
Jonas Chernick

Jonas Chernick (45)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Jonas Chernick, 16 Temmuz 1973 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Seksi Maceram (2012), The Border (2008), Edge of Madness (2002), (2002) Paid in Full (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 45 Macera Oyuncu 6.6 35
2017 44 Dram Oyuncu 5.4 147
2015 42 Komedi Oyuncu 5.5 2,707
2015 42 Komedi Senarist 5.9 522
2014 41 Komedi Çeşitli 5.6 243
2014 41 Komedi Oyuncu 6.0 148
2013 40 Komedi Çeşitli 6.1 559

Ölüm Vakti
2013 40 Gerilim Oyuncu 5.8 365

Kan Basıncı
2012 39 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.6 231

Seksi Maceram
2012 39 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.1 8,396
2012 39 Suç Oyuncu 5.6 8,962
2012 Komedi Oyuncu 5.8 2,251
2010 Komedi Oyuncu 7.4 228
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 737

Kusursuz Bir Noel Tarifi
2005 32 Komedi Oyuncu 6.6 814
2005 32 Aksiyon Oyuncu 5.0 605
2004 31 Suç Oyuncu 6.0 452

Tuhaf Komşular
2002 29 Dram Oyuncu 5.2 943
2002 29 Dram Oyuncu 7.1 9,254
2002 29 Dram Oyuncu 6.3 665
2001 Dram Oyuncu 7.4 10,078
2001 28 Komedi Oyuncu 4.8 91
2000 27 Aksiyon Oyuncu 4.7 494
1992 19 Komedi Oyuncu 7.1 1,586
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019