Giriş Kayıt
Ellen Chenoweth

Ellen Chenoweth


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu

Ellen Chenoweth, oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu.

İhtiyarlara Yer Yok (2007), Gran Torino (2008), İz Peşinde (2010), Siyah Giyen Adamlar 3 (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.6 28,189

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.8 17,529
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.6 5,184

Yüce Sezar!
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 107,408
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 9,150

Sen Şarkılarını Söyle
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 119,713

Körfez
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.6 22,963

Oyuncu Seçimi
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 1,338

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 263,086

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 299,804

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 205,053

İz Peşinde
2010 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.6 275,938

Doktor Ölüm
2010 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.7 24,457

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 118,361

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 78,789

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 44,741
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.1 653,845

Şüphe
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 111,370

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 219,476

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 280,553

İkili Oyun
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 29,569

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Oyuncu Yönetmeni 8.1 742,014

Avukat
2007 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 146,837

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 30,639
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 10,668

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 89,131

Kadın Avcıları
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 92,287
2004 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 102

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 69,620

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 84,125

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 77,844

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 76,641

Show Time (0)
2002 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 56,764

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.6 95,603

Haydut
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 61,572

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.8 257,608

Zor Baba
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 287,981

Gençlik Yılları
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 6,084

Anlat Bakalım
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 135,700
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.3 2,070
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 26,626

Korkunç Politika
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.2 75,610

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 36,085

Küre
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 91,697
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 45,332

Başkanın Adamları
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 73,437

Çakal
1997 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 97,629
1997 Komedi 6.1 1,405
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 13,469
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 407
1997 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 23,473

Sonuna Kadar
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 1,732

Tutku Gülleri
1996 Romantik 6.1 7,418

Sadakat
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 1,828

Yasak İlişki
1995 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 63,542

Yasamin içinden
1994 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.4 16,573

Taciz
1994 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 41,408

Günaha Davet
1993 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.8 113,323
1993 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 18,282

Oyuncaklar
1992 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 28,787
1992 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.9 4,561
1991 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.8 23,244
1990 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 5,252

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,779

Dişi Şeytan
1989 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 14,420
1989 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 11,473

Parador Üzerinde Ay
1988 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 5,006

Haberler
1987 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 24,093

Arya
1987 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 2,362

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 23,576
1986 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 14,217
1985 Dram 7.6 3,478

Tatlı Düşler
1985 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 3,708
1985 Fantastik Oyuncu Yönetmeni 5.3 2,601
1985 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 889

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 38,658

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Oyuncu Yönetmeni 7.4 48,009

İstila
1983 Korku Casting 5.5 2,293
1983 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.6 2,319
1982 Komedi Casting 7.4 7,820
1982 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 17,019

Ateş Savaşı
1981 Macera Casting 7.4 18,662
1981 Komedi Casting 5.8 4,034
- Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
Dizi Altyazıları
Vikings (3,255) Supernatural (3,151) Arrow (2,415) The Flash (1,980) Supergirl (1,121) La Casa de Papel (969) Counterpart (929) Friends (770) The Protector (761) Peaky Blinders (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018