Giriş Kayıt
Ellen Chenoweth

Ellen Chenoweth


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu

Ellen Chenoweth, oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu.

İhtiyarlara Yer Yok (2007), Gran Torino (2008), İz Peşinde (2010), Siyah Giyen Adamlar 3 (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.6 26,479

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.8 17,125
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.6 5,084

Yüce Sezar!
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 105,801
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 8,969

Sen Şarkılarını Söyle
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 118,289

Körfez
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.6 22,763

Oyuncu Seçimi
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 1,182

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 261,542

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 297,215

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 204,191

İz Peşinde
2010 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.6 273,102

Doktor Ölüm
2010 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.7 24,313

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 117,132

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 78,200

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 44,497
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.1 648,938

Şüphe
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 110,759

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 218,141

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 277,961

İkili Oyun
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 29,465

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Oyuncu Yönetmeni 8.1 733,902

Avukat
2007 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 146,086

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 30,495
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 10,595

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 88,868

Kadın Avcıları
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 91,622
2004 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.9 93

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 69,151

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 83,552

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 77,423

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 76,241

Show Time (0)
2002 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 56,498

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.6 94,901

Haydut
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 61,295

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.8 254,828

Zor Baba
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 286,515

Gençlik Yılları
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 6,055

Anlat Bakalım
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 135,047
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.3 1,858
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 26,498

Korkunç Politika
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.2 75,261

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 35,875

Küre
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 91,137
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 44,898

Başkanın Adamları
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 73,098

Çakal
1997 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 97,072
1997 Komedi 6.1 1,343
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 13,336
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 350
1997 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 21,528

Sonuna Kadar
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 1,700

Tutku Gülleri
1996 Romantik 6.1 7,390

Sadakat
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 1,808

Yasak İlişki
1995 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 62,989

Yasamin içinden
1994 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.4 16,436

Taciz
1994 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 41,114

Günaha Davet
1993 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.8 112,501
1993 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 18,117

Oyuncaklar
1992 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 28,531
1992 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.9 4,464
1991 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.8 23,126
1990 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 5,218

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 1,763

Dişi Şeytan
1989 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 14,288
1989 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 11,156

Parador Üzerinde Ay
1988 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 4,545

Haberler
1987 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 23,629

Arya
1987 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 2,346

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 23,433
1986 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 14,106
1985 Dram 7.6 3,055

Tatlı Düşler
1985 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 3,449
1985 Fantastik Oyuncu Yönetmeni 5.3 2,434
1985 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 881

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 38,374

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Oyuncu Yönetmeni 7.4 47,522

İstila
1983 Korku Casting 5.5 2,241
1983 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.6 2,130
1982 Komedi Casting 7.4 7,769
1982 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 16,884

Ateş Savaşı
1981 Macera Casting 7.4 18,500
1981 Komedi Casting 5.8 3,762
- Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018