Giriş Kayıt
Ellen Chenoweth

Ellen Chenoweth


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu

Ellen Chenoweth, oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu.

İhtiyarlara Yer Yok (2007), Gran Torino (2008), İz Peşinde (2010), Siyah Giyen Adamlar 3 (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.6 24,510

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.9 12,543
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.6 4,937

Yüce Sezar!
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 104,553
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 8,610

Sen Şarkılarını Söyle
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 116,937

Körfez
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.6 22,530

Oyuncu Seçimi
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 1,182

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 259,828

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 294,466

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 203,383

İz Peşinde
2010 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.6 270,723

Doktor Ölüm
2010 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.7 20,838

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 116,175

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 77,570

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 44,239
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.1 643,691

Şüphe
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 110,043

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 216,781

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 275,413

İkili Oyun
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 29,190

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Oyuncu Yönetmeni 8.1 725,538

Avukat
2007 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 145,434

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 29,372
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 9,885

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 88,461

Kadın Avcıları
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 91,174
2004 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.9 93

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 68,667

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 83,111

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 77,026

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 72,144

Show Time (0)
2002 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 55,628

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.6 94,279

Haydut
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 60,962

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.8 252,167

Zor Baba
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 284,939

Gençlik Yılları
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 5,819

Anlat Bakalım
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 134,300
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.3 1,858
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 26,399

Korkunç Politika
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.2 73,542

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 35,652

Küre
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 90,566
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 44,315

Başkanın Adamları
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 72,713

Çakal
1997 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 96,492
1997 Komedi 6.1 1,343
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 13,089
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 350
1997 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 21,528

Sonuna Kadar
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 1,700

Tutku Gülleri
1996 Romantik 6.0 6,881

Sadakat
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 1,608

Yasak İlişki
1995 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 62,345

Yasamin içinden
1994 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.4 16,333

Taciz
1994 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 40,799

Günaha Davet
1993 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.8 111,606
1993 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 17,812

Oyuncaklar
1992 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 28,504
1992 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.8 3,728
1991 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.8 22,738
1990 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 4,812

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 1,647

Dişi Şeytan
1989 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 14,165
1989 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 11,156

Parador Üzerinde Ay
1988 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 4,545

Haberler
1987 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 23,629

Arya
1987 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 2,311

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 23,269
1986 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 13,271
1985 Dram 7.6 3,055

Tatlı Düşler
1985 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 3,449
1985 Fantastik Oyuncu Yönetmeni 5.3 2,434
1985 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 768

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 38,056

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Oyuncu Yönetmeni 7.4 47,060

İstila
1983 Korku Casting 5.5 2,241
1983 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.6 2,130
1982 Komedi Casting 7.4 7,586
1982 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 16,777

Ateş Savaşı
1981 Macera Casting 7.4 18,316
1981 Komedi Casting 5.8 3,762
- Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,992) The 100 (2,674) La casa de papel (2,126) Castle Rock (1,941) Sharp Objects (1,738) Preacher (1,504) The Sinner (1,204) Vikings (1,095) Westworld (889) Friends (860)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018