Giriş Kayıt
Lawrence Cheng

Lawrence Cheng (63)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Lawrence Cheng, 28 Aralık 1954 Hong Kong doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

Fırtına Süvarileri (1998), He's a Woman, She's a Man (1994), (1989) Ji ji (1989), (1992) Dilenciler Kralı (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1954
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Dan Shui Cheng | Tan Shui Cheng | Tan-shui Cheng |
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.2 260
2018 Komedi Oyuncu    
2017 63 Dram Oyuncu 6.3 236
2017 63 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.5 71
2015 61 Komedi Oyuncu 5.4 1,216
2014 60 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.0 188
2013 59 Dram Oyuncu 6.2 225
2011 57 Dram Oyuncu
Yapımcı
Senarist
5.2 87
2011 57 Dram Oyuncu 4.8 503
2011 57 Dram Oyuncu 5.3 92

Kardeşim, Bruce Lee
2010 56 Biyografi Oyuncu 6.5 1,730
2010 56 Komedi Senarist
Yapımcı
4.9 171

Muhbir
2010 56 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,653

Ayrılık Kulübü
2010 56 Komedi Yapımcı
Senarist
5.9 314
2008 54 Dram Oyuncu 6.2 361
2008 54 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.1 80
2008 54 Suç Oyuncu 3.4 131
2007 53 Komedi Oyuncu 5.4 209
2006 52 Romantik Oyuncu 6.7 49
2005 51 Suç Yapımcı
Oyuncu
4.5 262
2005 51 Fantastik Oyuncu 4.8 181

Göz 3
2005 51 Korku Yapımcı 4.7 1,697
2004 50 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.8 170

Koma
2004 50 Dram Yapımcı 6.1 1,679

Göz 2
2004 50 Dram Senarist
Yapımcı
5.7 4,385

Göz
2002 48 Dram Yapımcı 6.7 26,534
2001 47 Aksiyon Oyuncu 6.1 126

Fırtına Süvarileri
1998 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,449
1994 40 Komedi Oyuncu 7.3 780
1993 39 Gerilim Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.0 27

Dilenciler Kralı
1992 38 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,794
1992 38 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
4.8 50
1990 36 Aksiyon Oyuncu 6.1 114
1990 36 Komedi Oyuncu 6.2 185
1990 36 Oyuncu 6.4 28
1989 35 Komedi Oyuncu 4.8 77
1989 35 Korku Oyuncu 5.6 41
1989 35 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,860
1989 35 Komedi Oyuncu 6.8 37
1988 34 Komedi Oyuncu 6.3 52
1988 34 Komedi Oyuncu 6.4 290
1985 31 Komedi Oyuncu 5.5 15
1985 31 Oyuncu 6.8 20
1984 30 Komedi Oyuncu
Senarist
6.0 203
1983 29 Dram Oyuncu 7.5 40
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018