Giriş Kayıt
Joe Cheng

Joe Cheng


Oyuncu

Joe Cheng, oyuncu.

Komedinin Kralı (1999), Gwok chaan Ling Ling Chat (1994), Poh wai ji wong (1994), (1999) Boh lei chun (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cho Cheng | Joe Cheng Cho
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 3.4 70
2010 Komedi Oyuncu 4.0 98
2009 Komedi Oyuncu 4.9 366
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 99

Super Model
2004 Komedi Oyuncu 5.2 160
2001 Suç Oyuncu 7.5 1,277
2001 Komedi Oyuncu 6.2 504

Komedinin Kralı
1999 Komedi Oyuncu 7.3 5,257
1999 Aksiyon Oyuncu 6.1 10,048
1998 Suç Oyuncu 7.2 795

Sixty Million Dollar Man
1995 Komedi Oyuncu 6.2 1,862

Barış Oteli
1995 Aksiyon Oyuncu 6.2 970
1995 Oyuncu 5.5 73
1994 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,351
1994 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,008
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018