Giriş Kayıt
Joe Cheng

Joe Cheng


Oyuncu

Joe Cheng, oyuncu.

Komedinin Kralı (1999), Gwok chaan Ling Ling Chat (1994), Poh wai ji wong (1994), (1999) Boh lei chun (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cho Cheng | Joe Cheng Cho
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 3.4 71
2010 Komedi Oyuncu 4.0 99
2009 Komedi Oyuncu 4.8 378
2005 Aksiyon Oyuncu 4.9 101

Super Model
2004 Komedi Oyuncu 5.2 162
2001 Suç Oyuncu 7.5 1,291
2001 Komedi Oyuncu 6.2 508

Komedinin Kralı
1999 Komedi Oyuncu 7.3 5,381
1999 Aksiyon Oyuncu 6.1 10,199
1998 Suç Oyuncu 7.2 802

Sixty Million Dollar Man
1995 Komedi Oyuncu 6.2 1,893

Barış Oteli
1995 Aksiyon Oyuncu 6.2 982
1995 Oyuncu 5.6 74
1994 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,471
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,052
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019