Giriş Kayıt
Yung-Yu Chen

Yung-Yu Chen


Müzisyen, Müzisyen

Yung-Yu Chen, müzisyen, müzisyen.

Shao Lin san shi liu fang (1978), 5 Zehirler (1978), Tian xia di yi quan (1972), Sakat İntikamcılar (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Frankie Chan | Yung Ya Chen | Chen Yung Yu | Cheng
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Korku Müzik 6.3 17
1979 Aksiyon Müzik 6.8 139
1979 Aksiyon Müzik 6.8 24
1979 Aksiyon Müzik 6.2 221
1979 Aksiyon Müzik 7.1 161
1979 Aksiyon Müzik 6.3 67

Sakat İntikamcılar
1978 Aksiyon Müzik
Müzik
7.5 1,558
1978 Aksiyon Müzik 7.1 677

Heaven Sword
1978 Aksiyon Müzik 6.0 47
1978 Aksiyon Müzik 7.6 371
1978 Müzik 6.6 29

5 Zehirler
1978 Aksiyon Müzik 7.2 4,229
1978 Aksiyon Müzik 6.9 81

Yarasa Efsanesi
1978 Müzik 6.7 97
1978 Aksiyon Müzik 7.1 399
1978 Aksiyon Müzik 5.8 522

Kılıcın Kalbi
1978 Aksiyon Müzik 6.6 161

The Proud Youth
1978 Aksiyon Müzik 6.4 36
1978 Aksiyon Müzik 6.9 75
1978 Aksiyon Müzik 6.6 94
1978 Aksiyon Müzik 7.8 10,665
1978 Müzik 6.4 155

Saolin Ninja'ya Karşı
1978 Aksiyon Müzik 7.8 1,471

İntikam Peşinde
1977 Aksiyon Müzik 7.0 46
1977 Komedi Müzik 4.9 16

Duygusal Silahşör
1977 Müzik 7.2 160
1977 Müzik 6.0 18
1977 Aksiyon Müzik 6.3 240
1977 Aksiyon Müzik 7.4 64
1977 Aksiyon Müzik 6.2 228
1977 Aksiyon Müzik 7.0 18
1977 Dram Müzik 6.8 300

Yeşim Kaplan
1977 Aksiyon Müzik 7.0 147

Ölümcül Komplo
1977 Aksiyon Müzik 7.1 227
1977 Aksiyon Müzik 6.8 44
1977 Aksiyon Müzik 7.2 910
1977 Gerilim Müzik 5.1 24

Büyük King Kong
1977 Aksiyon Müzik 5.3 1,112
1977 Suç Müzik 5.9 9
1977 Komedi Müzik 7.1 21
1977 Aksiyon Müzik 4.7 50
1976 Aksiyon Müzik 7.0 735
1976 Korku Müzik 6.2 132
1976 Suç Müzik 6.6 90
1976 Komedi Müzik 7.1 17
1976 Aksiyon Müzik    
1976 Aksiyon Müzik 6.2 205
1976 Korku Müzik 5.4 317
1976 Gerilim Müzik 6.4 21

New Fist Of Fury
1976 Aksiyon Müzik 5.6 977
1976 Komedi Müzik 6.1 30
1976 Aksiyon Müzik 6.3 134
1976 Aksiyon Müzik 6.9 396
1976 Aksiyon Müzik 6.8 45

The Super Inframan
1975 Aksiyon Müzik 6.4 1,273
1975 Aksiyon Müzik 6.8 229
1975 Aksiyon Müzik 5.2 69
1975 Komedi Müzik 7.1 148
1975 Müzik 6.8 30
1975 Korku Müzik 6.2 313
1975 Aksiyon Müzik 6.9 191
1975 Aksiyon Müzik 6.7 33
1975 Korku Müzik 6.4 228

Tüm İnsanlar Kardeştir
1975 Aksiyon Müzik 6.5 214
1975 Komedi Müzik 6.7 45
1975 Aksiyon Müzik 6.7 46
1975 Aksiyon Müzik 6.7 37
1974 Aksiyon Müzik 6.8 716
1974 Macera Müzik 5.0 21
1974 Aksiyon Müzik    
1974 Müzik 5.8 86
1973 Müzik 6.2 13
1973 Macera Müzik 6.1 23

The House of 72 Tenants
1973 Komedi Müzik 6.7 98

Çin Korsanı
1973 Aksiyon Müzik 6.7 80

Nesil Çatışması
1973 Suç Müzik 7.1 34

Can Kardeşler
1973 Aksiyon Müzik 6.9 511
1973 Müzik 7.2 36
1973 Suç Müzik 6.8 110
1972 Aksiyon Müzik 7.3 85
1972 Aksiyon Müzik 6.7 67
1972 Aksiyon Müzik 6.6 140

Tatlı Orman
1972 Aksiyon Müzik 6.9 168
1972 Aksiyon Müzik 7.1 43
1972 Aksiyon Müzik 7.3 2,081
1972 Aksiyon Müzik 6.8 467
1972 Aksiyon Müzik 6.6 73

Şantung'lu Dövüşçü
1972 Aksiyon Müzik 7.1 641
1972 Müzik 7.1 22
1972 Aksiyon Müzik 6.8 84
1972 Komedi Müzik
Müzik
5.6 14
1971 Aksiyon Müzik 6.8 302
1971 Aksiyon Müzik 7.3 218
1971 Aksiyon Müzik 6.8 29
1971 Aksiyon Müzik 6.4 120

İsimsiz Kahramanlar
1971 Aksiyon Müzik 6.7 97
1971 Aksiyon Müzik 7.0 51
1971 Macera Müzik 6.3 26

Yeni Tek Kollu Kahraman
1971 Aksiyon Müzik 7.4 941
1971 Aksiyon Müzik 7.1 300
1970 Aksiyon Müzik 7.2 40
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,090) Castle Rock (3,222) Sharp Objects (2,095) The 100 (2,015) La casa de papel (1,890) Preacher (1,562) Suits (1,191) Vikings (981) Black Mirror (836) Friends (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018