Giriş Kayıt
Yung-Yu Chen

Yung-Yu Chen


Müzisyen, Müzisyen

Yung-Yu Chen, müzisyen, müzisyen.

Shao Lin san shi liu fang (1978), 5 Zehirler (1978), Tian xia di yi quan (1972), Sakat İntikamcılar (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Frankie Chan | Yung Ya Chen | Chen Yung Yu | Cheng
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Korku Müzik 6.6 27
1979 Aksiyon Müzik 6.7 160
1979 Aksiyon Müzik 6.7 29
1979 Aksiyon Müzik 6.3 255
1979 Aksiyon Müzik 7.1 217
1979 Aksiyon Müzik 6.3 86

Sakat İntikamcılar
1978 Aksiyon Müzik
Müzik
7.5 1,906
1978 Aksiyon Müzik 7.1 836

Heaven Sword
1978 Aksiyon Müzik 6.0 68
1978 Aksiyon Müzik 7.5 697
1978 Müzik 6.4 34

5 Zehirler
1978 Aksiyon Müzik 7.2 5,216
1978 Aksiyon Müzik 6.9 107

Yarasa Efsanesi
1978 Müzik 6.6 115
1978 Aksiyon Müzik 7.0 475
1978 Aksiyon Müzik 5.8 631

Kılıcın Kalbi
1978 Aksiyon Müzik 6.5 199

The Proud Youth
1978 Aksiyon Müzik 6.3 43
1978 Aksiyon Müzik 6.8 117
1978 Aksiyon Müzik 6.5 122
1978 Aksiyon Müzik 7.8 12,489
1978 Müzik 6.4 229

Saolin Ninja'ya Karşı
1978 Aksiyon Müzik 7.8 1,756

İntikam Peşinde
1977 Aksiyon Müzik 7.0 58
1977 Komedi Müzik 4.7 23

Duygusal Silahşör
1977 Müzik 6.9 254
1977 Müzik 6.0 21
1977 Aksiyon Müzik 6.3 309
1977 Aksiyon Müzik 7.0 77
1977 Aksiyon Müzik 6.3 319
1977 Aksiyon Müzik 7.0 20
1977 Dram Müzik 6.8 392

Yeşim Kaplan
1977 Aksiyon Müzik 7.0 160

Ölümcül Komplo
1977 Aksiyon Müzik 7.0 260
1977 Aksiyon Müzik 6.7 51
1977 Aksiyon Müzik 7.1 1,124
1977 Gerilim Müzik 5.3 32

Büyük King Kong
1977 Aksiyon Müzik 5.3 1,383
1977 Suç Müzik 5.4 11
1977 Komedi Müzik 7.1 21
1977 Aksiyon Müzik 4.7 60
1976 Aksiyon Müzik 7.0 892
1976 Korku Müzik 6.3 245
1976 Suç Müzik 6.6 96
1976 Komedi Müzik 7.2 18
1976 Aksiyon Müzik 6.4 282
1976 Aksiyon Müzik 6.2 226
1976 Korku Müzik 5.7 506
1976 Gerilim Müzik 6.5 35

New Fist Of Fury
1976 Aksiyon Müzik 5.6 1,155
1976 Komedi Müzik 5.7 39
1976 Aksiyon Müzik 6.4 167
1976 Aksiyon Müzik 6.9 455
1976 Aksiyon Müzik 6.8 51

The Super Inframan
1975 Aksiyon Müzik 6.4 1,593
1975 Aksiyon Müzik 6.7 243
1975 Aksiyon Müzik 5.2 76
1975 Komedi Müzik 6.9 189
1975 Müzik 6.7 34
1975 Korku Müzik 6.2 492
1975 Aksiyon Müzik 6.8 234
1975 Aksiyon Müzik 6.5 37
1975 Korku Müzik 6.3 263

Tüm İnsanlar Kardeştir
1975 Aksiyon Müzik 6.5 248
1975 Komedi Müzik 6.5 50
1975 Aksiyon Müzik 6.7 51
1975 Aksiyon Müzik 6.7 38
1974 Aksiyon Müzik 6.8 858
1974 Macera Müzik 5.1 37
1974 Aksiyon Müzik 6.1 194
1974 Müzik 5.8 95
1973 Müzik 5.8 19
1973 Macera Müzik 6.3 27

The House of 72 Tenants
1973 Komedi Müzik 6.6 107

Çin Korsanı
1973 Aksiyon Müzik 6.5 115

Nesil Çatışması
1973 Suç Müzik 7.1 36

Can Kardeşler
1973 Aksiyon Müzik 6.9 606
1973 Müzik 6.9 41
1973 Suç Müzik 6.7 128
1972 Aksiyon Müzik 7.1 109
1972 Aksiyon Müzik 6.7 73
1972 Aksiyon Müzik 6.6 177

Tatlı Orman
1972 Aksiyon Müzik 6.8 221
1972 Aksiyon Müzik 6.8 52
1972 Aksiyon Müzik 7.2 2,474
1972 Aksiyon Müzik 6.8 543
1972 Aksiyon Müzik 6.6 105

Şantung'lu Dövüşçü
1972 Aksiyon Müzik 7.1 782
1972 Müzik 6.7 26
1972 Aksiyon Müzik 6.5 107
1972 Komedi Müzik
Müzik
5.5 26
1971 Aksiyon Müzik 6.8 370
1971 Aksiyon Müzik 7.2 248
1971 Aksiyon Müzik 6.7 35
1971 Aksiyon Müzik 6.5 151

İsimsiz Kahramanlar
1971 Aksiyon Müzik 6.4 114
1971 Aksiyon Müzik 7.0 63
1971 Macera Müzik 6.1 30

Yeni Tek Kollu Kahraman
1971 Aksiyon Müzik 7.4 1,107
1971 Aksiyon Müzik 7.1 356
1970 Aksiyon Müzik 7.2 45
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018