Giriş Kayıt


Oyuncu

, oyuncu.

They Wait (2007), Combat Hospital (2011), Evil Feed (2013), Rehine (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Terry Chan
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Oyuncu 5.2 72,781

Ejderin Doğuşu
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 5,534

Dokuzuncu Hayat
2016 Gizem Oyuncu 6.3 11,169
2016 Dram Oyuncu 5.7 6,482
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 11,496
2016 Aksiyon Oyuncu 4.6 5,071
2015 Dram Oyuncu 7.1 10,547
2014 Western Oyuncu 6.3 1,453
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 336,474
2014 Dram Oyuncu 7.8 161,495

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 383,596

Ölüm Vakti
2013 Gerilim Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 8.2 81,190
2013 Dram Oyuncu 8.9 408,631

Ölüm Tepesi
2013 Fantastik Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 4.0 556
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 52,798

Dehşet Kapanı
2012 Korku Oyuncu 7.0 323,226
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 12,120
2011 Dram Oyuncu 7.4 1,831

A Takımı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 230,052
2010 Dram Oyuncu 5.0 2,021

Meteor Fırtınası
2010 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,796

Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,672
2009 Aksiyon Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 5.7 514
2008 Komedi Oyuncu 5.2 423
2008 Suç Oyuncu 7.4 17,206
2007 Korku Oyuncu 5.4 2,735

Suikastçı
2007 Aksiyon Oyuncu 6.3 79,035
2007 Oyuncu    

Vahşi Bellek
2006 Dram Oyuncu 5.3 1,484

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 123,616

Kaos
2005 Aksiyon Oyuncu 6.5 47,672
2005 Aksiyon Oyuncu 4.1 4,902

Ben, Robot
2004 Aksiyon Oyuncu 7.1 446,775

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Oyuncu 6.7 199,988

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 136,603

Balistik
2002 Aksiyon Oyuncu 3.6 17,280
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,662

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Oyuncu 5.6 65,930
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,342

Rehine
2002 Gerilim Oyuncu 5.8 6,440
2001 Aksiyon Oyuncu 5.9 40,812

Şöhrete Bir Adım
2000 Dram Oyuncu 7.9 228,948

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Oyuncu 6.1 61,836
2000 Komedi Oyuncu 5.0 1,300
1999 Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018