Giriş Kayıt
Cindera Che

Cindera Che


Oyuncu

Cindera Che, oyuncu.

Ay Dansı (1988) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cindra Che
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşıklar Şehri
2016 Komedi Oyuncu 8.0 439,705
2015 Komedi Oyuncu 7.9 19,688

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Oyuncu 6.0 48,320
2009 Dram Çeşitli 6.6 99
2007 Komedi Oyuncu 8.2 655,428
2006 Müzik Oyuncu
Çeşitli
6.7 1,043

Gemide Dans
1997 Komedi Oyuncu 6.1 7,361
1997 Belgesel Oyuncu 8.4 1,742
1995 Komedi Çeşitli 4.2 4,968
1991 Komedi Oyuncu 6.4 54
1989 Korku Oyuncu 5.1 1,740

Ay Dansı
1988 Aksiyon Oyuncu 6.1 14,877
1988 Kısa Metraj Oyuncu 8.7 1,260
1986 Komedi Oyuncu 5.9 1,177
1984 Dram Oyuncu 5.0 3,360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019