Giriş Kayıt
Laura J. Medina

Laura J. Medina


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Laura J. Medina, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Krokodil Dundee (1986), On Emir (2007), Home Sweet Hell (2015), Stealing Home (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Laura Medina
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 12,664
2010 Komedi Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
5.4 80
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 2,921

On Emir
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 15,891

Kayıp Şehir
2005 Dram Çeşitli 6.7 8,828
1996 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 2,885
1995 Macera Yapım Yöneticisi 5.1 1,272
1992 Komedi Yapım Yöneticisi 5.3 1,426
1990 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.5 3,257
1988 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 3,807

Krokodil Dundee
1986 Macera Yapım Yöneticisi 6.5 83,758
1983 Komedi Çeşitli 7.6 4,637
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018