Giriş Kayıt
Siu-Mui Chau

Siu-Mui Chau


Makyaj

Siu-Mui Chau, makyaj.

Kaplan Ve Ejderha (2000), Kahraman (2002), Parlayan Hançerler (2004), Altın Çiçeğin Laneti (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chau Siu Mui
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altın Çiçeğin Laneti
2006 Aksiyon Makyaj 7.0 38,985

Şölen
2006 Aksiyon Makyaj 6.5 5,796

Parlayan Hançerler
2004 Aksiyon Makyaj 7.6 99,723

Kahraman
2002 Aksiyon Makyaj 7.9 161,905

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Makyaj 7.9 234,215

Bir Zamanlar Çin'de 6
1997 Aksiyon Makyaj 6.4 2,887

Süper Polis 4
1996 Aksiyon Makyaj 6.6 13,643
1995 Dram Makyaj 7.0 406
1994 Macera Makyaj 5.9 1,079
1993 Fantastik Makyaj 6.2 413
1993 Aksiyon Makyaj    
1992 Aksiyon Makyaj 7.3 2,830
1992 Aksiyon Makyaj 7.2 2,239

Bir Zamanlar Çinde 2
1992 Aksiyon Makyaj 7.5 7,638
1992 Makyaj 6.6 230

Bir Zamanlar Çinde
1991 Aksiyon Makyaj 7.4 14,085
Film Altyazıları
Upgrade (9,058) Deadpool 2 (5,810) Tag (4,056) Avengers: Infinity War (3,169) Skyscraper (2,971) Adrift (2,406) The Endless (1,832) Down a Dark Hall (1,391) Ah-ga-ssi (755) Bad Samaritan (653)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,638) La casa de papel (1,976) The 100 (1,792) Better Call Saul (1,435) Yellowstone (1,331) Suits (1,054) Vikings (1,027) Friends (992) Westworld (965) Black Mirror (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018