Giriş Kayıt
Siu-Mui Chau

Siu-Mui Chau


Makyaj

Siu-Mui Chau, makyaj.

Kaplan Ve Ejderha (2000), Kahraman (2002), Parlayan Hançerler (2004), Altın Çiçeğin Laneti (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chau Siu Mui
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altın Çiçeğin Laneti
2006 Aksiyon Makyaj 7.0 39,561

Şölen
2006 Aksiyon Makyaj 6.5 6,260

Parlayan Hançerler
2004 Aksiyon Makyaj 7.6 100,600

Kahraman
2002 Aksiyon Makyaj 7.9 163,249

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Makyaj 7.9 236,150

Bir Zamanlar Çin'de 6
1997 Aksiyon Makyaj 6.4 3,092

Süper Polis 4
1996 Aksiyon Makyaj 6.6 17,118
1995 Dram Makyaj 6.6 628
1994 Macera Makyaj 5.9 1,111
1993 Fantastik Makyaj 6.2 454
1993 Aksiyon Makyaj 6.8 2,849
1992 Aksiyon Makyaj 7.3 3,280
1992 Aksiyon Makyaj 7.2 2,727

Bir Zamanlar Çinde 2
1992 Aksiyon Makyaj 7.5 8,163
1992 Makyaj 6.6 290

Bir Zamanlar Çinde
1991 Aksiyon Makyaj 7.4 15,572
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018