Giriş Kayıt
Siu-Mui Chau

Siu-Mui Chau


Makyaj

Siu-Mui Chau, makyaj.

Kaplan Ve Ejderha (2000), Kahraman (2002), Parlayan Hançerler (2004), Altın Çiçeğin Laneti (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chau Siu Mui
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altın Çiçeğin Laneti
2006 Aksiyon Makyaj 7.0 39,427

Şölen
2006 Aksiyon Makyaj 6.5 6,235

Parlayan Hançerler
2004 Aksiyon Makyaj 7.6 100,184

Kahraman
2002 Aksiyon Makyaj 7.9 162,638

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Makyaj 7.9 235,271

Bir Zamanlar Çin'de 6
1997 Aksiyon Makyaj 6.4 3,068

Süper Polis 4
1996 Aksiyon Makyaj 6.6 16,982
1995 Dram Makyaj 6.6 620
1994 Macera Makyaj 5.9 1,099
1993 Fantastik Makyaj 6.2 451
1993 Aksiyon Makyaj 6.8 2,826
1992 Aksiyon Makyaj 7.3 3,253
1992 Aksiyon Makyaj 7.2 2,691

Bir Zamanlar Çinde 2
1992 Aksiyon Makyaj 7.5 8,096
1992 Makyaj 6.6 288

Bir Zamanlar Çinde
1991 Aksiyon Makyaj 7.4 15,480
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018