Giriş Kayıt
Chattoune

Chattoune


Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu

Chattoune, kostüm tasarımcısı, oyuncu.

Babil M.S. (2008), Taksi (1998), 9,90 YTL (2007), Doberman (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chattoun
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,478
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 11,497

Nükleer Santral
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 2,119
2013 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.4 11,016
2013 Kostüm Tasarımcısı 5.9 764
2012 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı    
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 413
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,262

Coco Chanel & Igor Stravinsky: Büyük Aşk
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 5,153

Babil M.S.
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.6 88,142

Etek Günü
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,853
2008 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı 4.9 5,110

9,90 YTL
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 15,430
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 1,044

Gökyüzü Savaşçıları
2005 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.7 3,756

Hayvan (II)
2005 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı 5.0 493

Blueberry: Olağanüstü Macera
2004 Macera Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
5.2 9,313

Acemi Ajanlar
2004 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 3.9 1,647

Kıyamet Melekleri
2004 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 5.9 16,918

Şans Topu
2002 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.0 3,926

Taksi
1998 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.0 69,480

Doberman
1997 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 15,502
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 2,704
1996 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 7.4 537
1994 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 7.1 152
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018