Giriş Kayıt
Saratchandra Chatterjee

Saratchandra Chatterjee (61)


Senarist

Saratchandra Chatterjee, 15 Eylül 1876 Debanandapur, Hooghly, Bengal Presidency, British Hindistan doğumlu senarist.

Devdas (2002), Dev.D (2009), Parineeta (2005), Devdas (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

Saratchandra Chatterjee, 16 Ocak 1938 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1876
Ölüm Tarihi: 16 Ocak 1938
Doğum Yeri: Debanandapur, Hooghly, Bengal Presidency, British Hindistan
Diğer Bir İsmi: Sarat Chandra | Sharat Chandra | Late Sharadchandr
Takma İsmi: Nyarha
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Senarist 8.0 25,770
2005 Dram Senarist 7.3 8,164
2002 Müzikal Senarist
7.6 34,311
1977 Dram Senarist 6.8 112
1975 Müzikal Senarist 7.1 197
1967 Dram Senarist 7.7 70
1955 Müzikal Senarist 8.0 1,551
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019