Giriş Kayıt
Tom Fahn

Tom Fahn (56)


Oyuncu

Tom Fahn, 30 Nisan 1962 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu.

(2006) Buz Devri 2: Erime Başlıyor (2006), (1999) Stigmata (1999), (1999) Digimon: Digital Monsters (1999), (2000) Blood: The Last Vampire (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1962
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Tom Charles | Marvin Lee
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Leo Da Vinci: Mona Lisa Macerası
2018 56 Animasyon Oyuncu 5.0 210
2016 54 Animasyon Oyuncu 3.0 87
2016 54 Animasyon Oyuncu 7.6 612
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 1,053
2011 Animasyon Oyuncu 8.7 31,264
2010 48 Animasyon Oyuncu 7.5 1,679
2009 Aksiyon Oyuncu 6.9 404
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 400
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 61,252

Buz Devri 2: Erime Başlıyor
2006 44 Animasyon Oyuncu 6.8 226,031

Biz Ne Bilebiliriz Ki?
2004 42 Belgesel Oyuncu 5.3 12,682
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 37,529
2003 Animasyon Oyuncu 7.4 176
2003 41 Komedi Oyuncu 6.3 5,808
2003 Animasyon Oyuncu 7.6 1,703

Küçük Beyaz Ayı
2001 39 Animasyon Oyuncu 5.8 587
2001 Aksiyon Oyuncu 7.4 54

Digimon: İlk Film
2000 38 Animasyon Oyuncu 6.0 5,998
2000 38 Animasyon Oyuncu 6.7 11,143
1999 Macera Oyuncu 5.9 249
1999 37 Korku Oyuncu 6.2 59,480
1999 Animasyon Oyuncu 7.3 18,095
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 4,032
1999 Animasyon Oyuncu 5.7 136
1998 Animasyon Oyuncu 8.9 70,521
1998 Animasyon Oyuncu 8.3 16,651
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 8,873
1997 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,621
1997 Animasyon Oyuncu 5.6 227
1995 33 Animasyon Oyuncu 7.1 965
1995 33 Animasyon Oyuncu 6.0 55
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,809
1994 32 Animasyon Oyuncu 7.9 3,177
1993 31 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 121
1992 30 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 451
1991 29 Dram Oyuncu 5.1 1,681

Çocuk Oyunu 3
1991 29 Aksiyon Çeşitli 5.0 30,474
1991 29 Aksiyon Oyuncu 8.1 337
1989 27 Animasyon Oyuncu 7.6 700
1987 25 Animasyon Oyuncu 7.4 4,236
1987 25 Animasyon Oyuncu 6.5 719
Dizi Altyazıları
Origin (3,115) Narcos: Mexico (2,701) The Big Bang Theory (1,915) Titans (1,907) Supernatural (1,754) Doctor Who (1,506) The Last Ship (1,243) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,061) La Casa de Papel (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018