Giriş Kayıt
Tom Fahn

Tom Fahn (56)


Oyuncu

Tom Fahn, 30 Nisan 1962 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu.

(2006) Buz Devri 2: Erime Başlıyor (2006), (1999) Stigmata (1999), (1999) Digimon: Digital Monsters (1999), (2000) Blood: The Last Vampire (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1962
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Tom Charles | Marvin Lee
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 56 Animasyon Oyuncu 8.0 259

Leo Da Vinci: Mona Lisa Macerası
2018 56 Animasyon Oyuncu 5.0 247
2016 54 Animasyon Oyuncu 3.0 91
2016 54 Animasyon Oyuncu 7.9 662
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 1,115
2011 Animasyon Oyuncu 8.7 32,277
2010 48 Animasyon Oyuncu 7.5 1,729
2009 Aksiyon Oyuncu 6.9 409
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 406
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 62,476

Buz Devri 2: Erime Başlıyor
2006 44 Animasyon Oyuncu 6.8 229,229

Biz Ne Bilebiliriz Ki?
2004 42 Belgesel Oyuncu 5.4 12,738
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 37,997
2003 Animasyon Oyuncu 7.4 176
2003 41 Komedi Oyuncu 6.3 5,881
2003 Animasyon Oyuncu 7.6 1,717

Küçük Beyaz Ayı
2001 39 Animasyon Oyuncu 5.9 596
2001 Aksiyon Oyuncu 7.4 54

Digimon: İlk Film
2000 38 Animasyon Oyuncu 6.0 6,105
2000 38 Animasyon Oyuncu 6.7 11,206
1999 Macera Oyuncu 5.9 252
1999 37 Korku Oyuncu 6.2 59,899
1999 Animasyon Oyuncu 7.3 18,307
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 4,155
1999 Animasyon Oyuncu 5.7 138
1998 Animasyon Oyuncu 8.9 72,023
1998 Animasyon Oyuncu 8.3 16,907
1998 Animasyon Oyuncu 8.1 9,023
1997 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,664
1997 Animasyon Oyuncu 5.6 229
1995 33 Animasyon Oyuncu 7.1 980
1995 33 Animasyon Oyuncu 6.0 56
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,822
1994 32 Animasyon Oyuncu 7.9 3,202
1993 31 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 122
1992 Animasyon Oyuncu 6.2 531
1992 30 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 457
1991 29 Dram Oyuncu 5.1 1,690

Çocuk Oyunu 3
1991 29 Aksiyon Çeşitli 5.1 30,810
1991 29 Aksiyon Oyuncu 8.1 341
1989 27 Animasyon Oyuncu 7.6 704
1987 25 Animasyon Oyuncu 7.4 4,310
1987 25 Animasyon Oyuncu 6.5 730
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019