Giriş Kayıt
Maria Charles

Maria Charles (89)


Oyuncu

Maria Zena Schneider, 22 Eylül 1929 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(1982) Victor Victoria (1982), (1966) Casus Kim (1966), (1979) Küba (1979), (1997) Oliver Twist (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maria Zena Schneider
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1929
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 79 Komedi Oyuncu 6.3 76
2008 79 Komedi Oyuncu 5.5 302

Sıkı Aynasızlar
2007 78 Aksiyon Oyuncu 7.9 418,465

Altmış Altı
2006 77 Biyografi Oyuncu 6.7 2,481

Kızılca Kıyamet
2002 73 Dram Oyuncu 6.8 1,522
1999 Suç Oyuncu 8.0 1,694
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,470
1998 69 Dram Oyuncu 6.2 751
1997 68 Suç Oyuncu 6.3 1,656
1986 Dram Oyuncu 6.4 610
1982 53 Komedi Oyuncu 7.6 17,623

Küba
1979 50 Macera Oyuncu 5.7 2,203

Pembe Panterin İntikamı
1978 49 Komedi Oyuncu 6.7 18,238
1977 48 Komedi Oyuncu 6.5 584
1976 Dram Oyuncu 6.1 8

Casus Kim
1966 37 Dram Oyuncu 6.8 2,520
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,262
Dizi Altyazıları
True Detective (4,782) Shameless (3,748) Vikings (2,116) Inside No. 9 (1,656) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,342) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,163) Friends (775)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019